ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Τρέλανε» τον Στράιχ ο Πασχαλάκης!

«Τρέλανε» τον Στράιχ ο Πασχαλάκης!

Μία τρομερή εμφάνιση πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ωστόσο στο φινάλε δεν στάθηκε αρκετή για να δώσει ένα σπουδαίο «διπλό» στον Θρύλο, μέσα στη Γερμανία, αλλά και ελπίδες για ευρωπαϊκή συνέχεια και μετά της γιορτής. Βλέπετε, η ισοπαλία με τη Φράιμπουργκ και η νίκη της Ναντ στο φινάλε άφησαν τους «ερυθρόλευκους» εκτός Ευρώπης και τους στέρησαν την ευκαιρία να παλέψουν για την τρίτη θέση του ομίλου, την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Σε ό,τι αφορά τον Πασχαλάκη, παρά το γκολ που δέχτηκε στις καθυστερήσεις, «τρέλανε» τους Γερμανούς και ειδικότερα τον Κρίστιαν Στράιχ! Ο κόουτς της Φράιμπουργκ δεν πίστευε όσα έβλεπε να κάνει ο διεθνής πορτιέρο του Ολυμπιακού και τον αποθέωσε μετά τη λήξη της αναμέτρησης, στεκούμενος στην συγκλονιστική απόδοσή του.

«Αυτό που ήθελα να του πω είναι ότι μας έκανε να νιώθουμε φρίκη με τις αποκρούσεις του. Όμως, ένιωθα υποχρεωμένος να τον συγχαρώ και για την εμφάνισή του. Του είπα όλα τα κοπλιμέντα που είχα στο μυαλό μου. Είναι ένας φοβερός τερματοφύλακας και μπράβο του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στράιχ, έπειτα από το ισόπαλο 1-1 με τον Ολυμπιακό στην έδρα της ομάδας του.

Ο Πασχαλάκης έκανε μία εμφάνιση καριέρας, είχε 7 αποκρούσεις στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά στο φινάλε λύγισε από τους Γερμανούς, οι οποίοι έπαθαν... πλάκα με τις επεμβάσεις του. Τα έπαθαν όλα, δίχως καμία δόση υπερβολή. Δυστυχώς, όμως νικήθηκε και το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν ήρθε.

 

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ