ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου (video)

Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου (video)

Την πρόκριση στους 16 του Champions League εξασφάλισαν χθες βράδυ, Λίβερπουλ, Ίντερ και Πόρτο. Την διοργάνωση αποχαιρέτησε η Μπαρτσελόνα που ηττήθηκε 3-0 από την Μπάγερν, ενώ εκτός συνέχειας έμεινε και η Ατλέτικο, μετά την δραματική ισοπαλία με την Λεβερκούζεν.

Στο Άμστερνταμ η Λίβερπουλ επέβαλε την ανωτερότητά της με το 3-0 επί του Άγιαξ. Ο Σαλάχ έβαλε το πρώτο γκολ στο 42′ και το 2- 0 έγινε στο 49′ με σκόρερ τον Νούνιεζ. Το τελικό 3- 0 που έστειλε την αγγλική ομάδα στους «16» πέτυχε ο Έλιοτ στο 52ο λεπτό.

Η Νάπολι συνέχισε στον ίδιο όμιλο την προέλαση της Ο Τζιοβάνι Σιμεόνε οριοθέτησε την πεμπτη νίκη των Ιταλών με τα γκολ στο 11ο και στο 16ο λεπτό. Το τελικό 3- 0 επί της Ρέιντζερς έγινε απο τον Οστιγκαρντ στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα.

Στη Μαδρίτη η Λεβερκούζεν άφησε εκτός Champions League την Ατλέτικο. Προηγήθηκε με τον Ντιαμπί στο 9′, ο Καράσκο έφερε το ματς στο 1-1 στο 22′, αλλά ο Χάτσον Οντόι έδωσε πλεονέκτημα στη φιλοξενούμενη στο 29′. Στο 50′ ο Ντε Πόλ ισοφάρισε για την ισπανική ομάδα που ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη μετά το διπλό της Πόρτο, αλλά αυτό που έγινε στο τέλος δεν είχε προηγούμενο. Ο διαιτητής Τουρπέν σφύριξε τη λήξη, όμως κλήθηκε στο var και καταλόγισε πεναλτι υπέρ της Ατλέτικο για χέρι του Κοσουνού.

Ο Καράσκο το εκτέλεσε, ο Χραντέσκι απέκρουσε και στη συνέχεια της φάσης ο Σαούλ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, αυτή επέστρεψε στον Ρεϊνίλντο, αλλά και πάλι η μπάλα βρήκε στον Καράσκο και όλα τελείωσαν, εκτός διοργάνωσης οι Ισπανοί.

Την πρόκριση πήρε η Πόρτο μέσα στο γήπεδο της Μπριζ, 1- 0 από τον Ταρεμί στο 33′ ο Ντιόγκο Κόστα απέτρεψε την ισοφαριση στο πεναλτι του Λανγκ στο 51′ , ο πρωτος τερματοφυλακας με τρεις επεμβάσεις πεναλτι στους όμιλους ο Εβανιλσον ζευγάρωσε τα γκολ της Πόρτο στο 57′, ο Εουστάκιο έκανε το 3- 0 στη συνέχεια και το τελικό 4- 0 υπέγραψε ο Ταρεμί στο 70′.

Εκτός Champions League η Μπαρτσελόνα. Η Μπάγερν προηγήθηκε στη Βαρκελώνη με τον Μανέ, ο Τσούπο Μότινγκ έκανε το 2-0 στο 31΄και το τελικό 3-0 πέτυχε ο Παβάρ στο φινάλε του ματς.

Ούτως η άλλως η Ίντερ δεν άφησε περιθώριο στην Πλζεν. Με τα γκολ του Μικιταριάν και του Τζέκο στο ημίχρονο, ένα ακόμη του Βόσνιου στο 66΄και το τελικό 4-0 από τον Λουκάκου στο 87′ πέρασε στους 16 της διοργάνωσης.

Πηγή: megatvcom

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ