ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Μανούχος στο Καραϊσκάκη

Ο Μανούχος στο Καραϊσκάκη

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται απόψε στην  Γερμανία κόντρα στην Φράιμπουργκ, αλλά παράλληλα ρίχνει από τώρα ένα μικρό βλέμμα στην Κυριακή, καθώς το μεσημέρι της Πέμπτης έγιναν γνωστοί οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου.

Με στόχο το να συνεχίσει το σερί νικών ο Θρύλος, φυσικά, συνεχίζοντας την προσπάθειά του να επιστρέψει σε επαφή με την κορυφή και σταδιακά να την κερδίσει και να μείνει σε αυτή. Για το συγκεκριμένο, ματς με τη Λαμία, ο Μπένετ, η ΚΕΔ συνολικά, αν προτιμάτε, όρισε τον Βαγγέλη Μανούχο, από την Αργολίδα.

Ο Μανούχος,φέτος ήταν ο διαιτητής στην πρεμιέρα του Θρύλου  στο πρωτάθλημα κόντρα στον ΠΑΣ, ενώ έπαιξε πέρυσι αρκετά παιχνίδια του Ολυμπιακού και δεν απέφυγε τα λάθη. Αλλά τα… καλύτερα τα έχει κάνει σε ματς «εξυγιαντών», με κορυφαίο το ματς του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, όπου… έλαμψε το ελληνικό ποδόσφαιρο και η «εξυγιαντική» δράση…

Nα υπενθυμίσουμε, επίσης, ότι, ο Ολυμπιακός, στο παρελθόν, είχε ζητήσει την τιμωρία του Μανούχου, ο οποίος ήταν διαιτητής στο παιχνίδι των πλέι οφ της σεζόν 2019-20 με τον ΠΑΟΚ (0-1) και δεν είχε δει τα αθεώρητα δελτία υγείας των ποδοσφαιριστών της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Άρα, κακώς, επέτρεψε αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ και προβλεπόταν τιμωρία από τον κανονισμό διαιτησίας.

Αναλυτικά:

10η Αγωνιστική Σούπερ Λιγκ | 30/10/2022 | 16:00 | «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα

Διαιτητής: Ευ. Μανούχος (Αργολίδας)

Βοηθοί: Β. Νικολακάκης (Λασιθίου), Κ. Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας)

4ος Διαιτητής: Άγγ. Αγγελάκης (Μακεδονίας)

VAR: Ι. Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

AVAR: Π. Πατράς (Μακεδονίας)

Παρατηρητής: Στ. Τριτσώνης (Αθηνών)

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ