ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η τεσσάρα του Μίτσελ στον ΠΑΟΚ! (video)

Η τεσσάρα του Μίτσελ στον ΠΑΟΚ! (video)

Αρκετές είναι οι φορές που ο Ολυμπιακός έχει υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στην έδρα του, με τους «ερυθρόλευκους» να ετοιμάζονται να τον φιλοξενήσουν για 68η φορά, σε επίπεδο πρωταθλήματος, το απόγευμα της Δευτέρας (17/10, 20:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 8η «στροφή» της Super League.

Φυσικά οι νίκες του Θρύλου είναι πολλές, πάρα πολλές κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Φτάνουν τις 47, κάτι που σημαίνει ότι μόνο λίγα δεν είναι τα «ερυθρόλευκα» γλέντια, όπως το 5-1, το οποίο όσα χρόνια και να περάσουν, απλά δεν ξεχνιέται.

Ήταν ένα ακόμη πάρτι, όπως αντίστοιχο πάρτι ήταν και η τεσσάρα του Μίτσελ στον ΠΑΟΚ, κατά την πρώτη του «θητεία» στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, μέσα στο Καραϊσκάκη!

Για την ακρίβεια, ο Ολυμπιακός είχε διαλύσει τον ΠΑΟΚ με 4-0, στις 10 Νοεμβρίου του 2013, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος, έχοντας σε τρελά κέφια τον Τζοέλ Κάμπελ, ο οποίος είχε πετύχει 1 γκολ και δύο ασίστ.

Για την ιστορία, τα «ερυθρόλευκα» γκολ πέτυχαν οι Μήτρογλου στο 36', Σαβιόλα στο 60', Φουστέρ στο 74’ και Κάμπελ στο 80'!

Θυμηθείτε την τεσσάρα του Μίτσελ στον ΠΑΟΚ: 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ