ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί ο Θρύλος!

Έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί ο Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός «έμεινε όρθιος» στο Μπακού απέναντι στην Καραμπάγκ, αλλά η ισοπαλία δίχως σκορ (0-0, 13/10) σημαίνει και μαθηματικός αποκλεισμός από τα νοκ-άουτ του Europa League. Ωστόσο, σε συνδυασμό με την ήττα της Ναντ από τη Φράιμπουργκ (0-4), οι «ερυθρόλευκοι» διατηρούν ελπίδες για ευρωπαϊκή συνέχεια στο Europa Conference League, μέσω της τρίτης θέσης του ομίλου.

Μάλιστα, για πρώτη φορά φέτος σε ευρωπαϊκό αγώνα, ο Ολυμπιακός κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη εστία και να κατακτήσει τον πρώτο του βαθμό στον όμιλο του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι», λοιπόν, μετά από δώδεκα ευρωπαϊκά ματς, κράτησαν το μηδέν παθητικό. Τελευταίο ματς, όπου ο Θρύλος είχε κρατήσει ανέπαφη την εστία του ήταν εκείνο απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, τον Νοέμβριο του 2021.

Τότε ήταν και η τελευταία νίκη στην Ευρώπη. Έκτοτε ακολούθησαν οι ήττες από Αντβέρπ (1-0), Αταλάντα (2-1, 0-3), η ισοπαλία και ο διασυρμός με Μακάμπι (1-1, 0-4), οι τέσσερις σερί ισοπαλίες με Σλόβαν και Απόλλωνα, η ήττα από Ναντ (2-1) και οι δύο νέες συντριβές από Φράιμπουργκ (0-3) και Καραμπάγκ (0-3).

Πλέον, μετά από 1080 αγωνιστικά λεπτά, ο Ολυμπιακός έμεινε στο μηδέν παθητικό σε ευρωπαϊκό ματς και αυτό συνέβη, με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη,  κάτω από τα γκολπόστ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ