ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δείχνει να «ψήνεται» για Ολυμπιακό ο Λουιζάο

Δείχνει να «ψήνεται» για Ολυμπιακό ο Λουιζάο

Ένα όνομα που «παίζει» και πάλι δυνατά για τον Ολυμπιακο, είναι εκείνο του Λουιζάο. Ο 20χρονος στόπερ φέρεται να απασχολεί αρκετά τους πρωταθλητές Ελλάδας, ώστε να ενισχυθούν στο κέντρο της άμυνας με έναν ταλαντούχο και ικανό παίκτη, ο οποίος παίζει με το αριστερό πόδι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Βραζιλία, ο νεαρός σέντερ μπακ φέρεται να «ψήνεται» για την περίπτωση του Ολυμπιακού, τη στιγμή που το ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ δείχνει να «παγώνει».

Μάλιστα, ο λόγος που ο Λουιζάο δείχνει να βλέπει με ενδιαφέρον την προοπτική του Θρύλου, σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, έχει να κάνει με την παρουσία των Μαρσέλο και Χάμες Ροντρίγκες στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ. Πράγμα το οποίο φαίνεται να είναι δέλεαρ για τον νεαρό στόπερ της Σάο Πάολο.

«Ο Λουιζάο θα λάβει πρόταση από τον Ολυμπιακό. Παρά το γεγονός ότι δεν είναι ομάδα που αγωνίζεται σε ένα δυνατό πρωτάθλημα της Ευρώπης, ο Λουϊζάο θεωρεί σημαντική την μετακίνηση αυτή, καθώς θα μπορεί να μοιράζεται τα αποδυτήρια με τους έμπειρους Μαρσέλο και Χάμες Ροντρίγκες. Εκτός από την ελληνική ομάδα, τον Λουιζάο παρακολουθούν και σύλλογοι από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Μεξικό», έγραψε ο δημοσιογράφος Γκαμπριέλ Σα του Grupo Jovem Pan.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ