ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δοκίμασε τρεις στόπερ ο Μίτσελ

Δοκίμασε τρεις στόπερ ο Μίτσελ

Την προετοιμασία του συνεχίζει ο Ολυμπιακός, ενόψει του σημαντικού αγώνα με την Καραμπάγκ, την Πέμπτη (6/10) στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Οι Πειραιώτες δούλεψαν σε υψηλούς ρυθμούς, την Τρίτη (4/10), στο Ρέντη, για τον «τελικό» κόντρα στους Αζέρους.

Ο Μίτσελ, λοιπόν, πριν από το κομβικό ματς των «ερυθρόλευκων», δοκίμασε τριάδα στην αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού, με τον ίδιο να έχει στο μυαλό του το 3-5-2 απέναντι στην Καραμπάγκ και να έχει δοκιμάσει αρκετά πράγματα, βασισμένα στο εν λόγω σύστημα.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός προπονητής δοκίμασε τους Σισέ, Παπασταθόπουλο και Βρσάλικο ως τριάδα στο κέντρο της άμυνας, ενώ παράταξε τους Άβιλα και Ρέαμπτσιουκ στα «φτερά» και ως μπακ-χαφ. Ο ένας δεξιά και ο άλλος αριστερά.

Όμως, ο Μίτσελ δεν έχει λάβει καμία απόφαση ακόμη σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα και τον σχηματισμό του Ολυμπιακού στο πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Καραμπάγκ, το βράδυ της Πέμπτης, στο Ναό.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ