Ο ασυνήθιστος αριθμός που επέλεξε ο Πασχαλάκης! (photo)

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι με κάθε επισημότητα ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης από το απόγευμα της Πέμπτης (29/9). Ο Έλληνας πορτιέρε έπιασε λιμάνι, ώστε να καλύψει το κενό του Τόμας Βατσλίκ, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στον ώμο και θα μείνει για 2-3 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.
Ο Έλληνας διεθνής γκολκίπερ έπιασε άμεσα δουλειά στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, χτες το απόγευμα, αφού προπονήθηκε για πρώτη φορά με τους «ερυθρόλευκους», μετά το τέλος των αγωνιστικών του υποχρεώσεων με την Εθνική Ελλάδας.
Μάλιστα, ο Πασχαλάκης επέλεξε και τον αριθμό που θα φοράει στο πίσω μέρος της φανέλας του, κάνοντας μία ασυνήθιστη επιλογή για τερματοφύλακα. Και αυτό, διότι πήρε τον αριθμό «9», όπως αναγράφεται στο ρόστερ της ομάδας, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Δείτε: