ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ίνμπομ: «Θα βελτιωθώ ακόμη περισσότερο, με δουλειά!»

Ίνμπομ: «Θα βελτιωθώ ακόμη περισσότερο, με δουλειά!»

Σπουδαία εμφάνιση στο φιλικό της Νότιας Κορέας με την Κόστα Ρίκα (2-2) έκανε ο Ίνμπομ Χούανγκ, κάτι το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να αποθεωθεί από τα ΜΜΕ της πατρίδας του για την παρουσία του κόντρα στην ομάδα της Κεντρικής Αμερικής.

Μάλιστα, ο Νοτιοκορεάτης άσος του Ολυμπιακού, σε δηλώσεις του, τόνισε πως θα δουλέψει, για να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής χαφ του Θρύλου είπε χαρακτηριστικά:

«Το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό από τη μεριά μας, υπήρξαν πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να τις κάνουμε γκολ. Είναι ένα θέμα, που πρέπει να διορθωθεί. Επίσης, είναι αρνητικό πως ο αντίπαλος, με δύο ευκαιρίες, πέτυχε ισάριθμα τέρματα. Θα αναλύσω τι δεν πήγε καλά, με σκοπό να γίνω καλύτερος και πιστεύω, πως θα μπορέσω να παρουσιάσω θετική εικόνα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Θα βελτιωθώ ακόμα περισσότερο, με δουλειά! Στο Μουντιάλ, μπορεί να μην έχουμε τόσες πολλές ευκαιρίες, όσες είχαμε στο φιλικό αυτό, οπότε πρέπει να εκμεταλλευόμαστε τα πάντα. Όταν έρθει η ευκαιρία, θα πρέπει να την αξιοποιείς και να είσαι άριστα συγκεντρωμένος στον αγώνα».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ