ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μίτσελ σε ποδοσφαιριστές: «Θα έρχεστε σε εμένα...»

Μίτσελ σε ποδοσφαιριστές: «Θα έρχεστε σε εμένα...»

Προπονητής του Ολυμπιακού είναι ξανά από την περασμένη Τετάρτη ο Μίτσελ, με τον Ισπανό τεχνικό να πιάνει άμεσα δουλειά στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και να δείχνει από την πρώτη στιγμή πως δεν θα έχει τον ρόλο ενός απλού προπονητή στην ομάδα. Ο 59χρονος κόουτς θέλει να είναι εκείνος που θα ακούει, θα συμβουλεύει και θα καθοδηγεί, βγαίνοντας με το «καλημέρα» μπροστά και μιλώντας ανοιχτά στους παίκτες του.

«Θα έρχεστε σε εμένα, για οτιδήποτε σας απασχολεί», είπε χαρακτηριστικά στους ποδοσφαιριστές ο Μίτσελ, ο οποίος γνωρίζει το δύσκολο έργο που έχει μπροστά του, αλλά και το πόσο σημαντικό κομμάτι είναι το ψυχολογικό σε μία ομάδα. Επίσης, έχει τον τρόπο να αλλάξει την κατάσταση και να γίνει... ψυχολόγος, βοηθώντας την ομάδα να ανακάμψει σε όλους τους τομείς και οδηγώντας την ξανά στο δρόμο των επιτυχιών. Σαφώς, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει εύκολα, ωστόσο το γεγονός πως δείχνει ηγετική συμπεριφορά μόνο σε καλό μπορεί να βγει.

Ο Μίτσελ μπορεί να κερδίσει τους ποδοσφαιριστές του, ερχόμενος κοντά τους. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος. Να γίνουν όλοι μία «γροθιά» και να ενωθούν, ώστε η ομάδα να πάρει τα «πάνω» της.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ