ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Η Ελλάδα είναι μία από τις επιλογές του Χάμες Ροντρίγκες»

«Η Ελλάδα είναι μία από τις επιλογές του Χάμες Ροντρίγκες»

Ένα δημοσίευμα που ξαφνιάζει έρχεται να δημιουργήσει προσδοκίες στους οπαδούς του Ολυμπιακού. Παρότι μοιάζει για αρκετά μακριά απ’ την πραγματικότητα αυτή τη στιγμή τουλάχιστον.

Συγκεκριμένα, η κολομβιανή ιστοσελίδα «El Tiempo» αναφέρει ότι Χάμες Ροντρίγκες θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη και αναζητεί το νέο σταθμό της ποδοσφαιρικής καριέρας του. Μάλιστα, ανάμεσα στις επιλογές του Κολομβιανού μεσοεπιθετικού είναι το ελληνικό πρωτάθλημα.

Όπως αναφέρει η εν λόγω ιστοσελίδα, με δεδομένο πως η αγορά της Ελλάδας είναι ανοιχτή μέχρι τις 15/9, κάνει τον 31χρονο άσο να το… σκέφτεται. Έτσι, στο δημοσίευμα «παίζει» το όνομα του Θρύλου!

«Υπάρχουν επιλογές σε πιο μικρά πρωταθλήματα. Στην Ελλάδα τα πιο σημαντικά club είναι ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, όμως ακόμα δεν γνωρίζουμε πολλά για τις πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα.

Ο Χάμες Ροντρίγκες κατάφερε να φτάσει στην κορυφή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου αλλά πλέον, στα 31 του χρόνια, ψάχνει τρόπο να αναγεννήσει την καριέρα του στην Ευρώπη.

Αυτή την στιγμή βρίσκεται στην Αλ-Ραγιάν αλλά ο ίδιος ψάχνεται στην ευρωπαϊκή αγορά για να βρει ξανά τα πατήματά του. Ο ατζέντης του, Ζορζέ Μέντες προσπαθεί να τον φέρει ξανά στην Ευρώπη.

Πάντως, το συμβόλαιό του στην Αλ Ραγιάν φτάνει τα 6 εκ. ευρώ ετησίως και η ομάδα απ’ το Κατάρ συζητά να τον δανείσει αν καλυφθεί έστω το 50% των αποδοχών του.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ