ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το πάλεψε έως το τέλος με τόσα προβλήματα

Το πάλεψε έως το τέλος με τόσα προβλήματα

Μία ήττα που ήρθε με τον χειρότερο τρόπο και ενώ το πάλεψε μέχρι το φινάλε, γνώρισε στη Γαλλία ο Ολυμπιακός. Κι αυτό, διότι η διαιτησία βοήθησε τη Ναντ και της έκανε «δώρο» το 2-1 στο 90’+3, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν απόλυτο δίκιο για τα παράπονα που έχουν προς τον Αυστριακό Λέχνερ, τον διαιτητή της αναμέτρησης με τους Γάλλους. Πολύ απλά, γιατί δεν σταμάτησε το ματς, ενώ ο Αμπουμπακάρ Καμαρά ήταν πεσμένος στο χορτάρι, δεχόμενος χτύπημα στο πρόσωπο.

Παρά τα προβλήματα, οι «ερυθρόλευκοι» δεν το έβαλαν κάτω και πάλεψαν μέχρι το τέλος. Δεν το παράτησαν το ματς οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ούτε ο Κάρλος Κορμπεράν που είχε να διαχειριστεί δύο σοβαρά προβλήματα απόψε. Τόσο την απουσία του Εμβιλά με ίωση, όσο και αυτή του Ίνμπομ Χουάνγκ με ενοχλήσεις.

Αμφότεροι έλειψαν πολύ στο ματς με τη γαλλική ομάδα. Είναι αυτονόητο ότι έλειψε η εμπειρία του Γάλλου μέσου και οι μπαλιές ακριβείας του, αλλά το έξυπνο παιχνίδι του Νοτιοκορεάτη άσου, ο οποίος έχει αποδείξει την ποιότητά του στα λίγα ματς που έχει παίξει. «Ετσιθελικά», λοιπόν, ο Ολυμπιακός έχασε με τη βοήθεια της διαιτησίας, παρότι πάλεψε μέσα στον αγωνιστικό χώρο του «Μποζουάρ» και κράταγε την ισοπαλία στα χέρια του μέχρι να βάλει το... χέρι του ο Λέχνερ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ