ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Επιβλητικός και με φοβερό Φορτούνη ο Ολυμπιακός Β’!

Επιβλητικός και με φοβερό Φορτούνη ο Ολυμπιακός Β’!

Κάτι παραπάνω από καταιγιστικός ήταν ο Ολυμπιακός Β’ σε φιλική αναμέτρηση που έδωσε με την Παναχαϊκή, την οποία σάρωσε με 6-0, στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κώστα Φορτούνη.

Ο Έλληνας άσος αγωνίστηκε ως βασικός και σκόραρε δύο φορές, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και πως σύντομα θα έρθει η ώρα που ο Κάρλος Κορμπεράν θα τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για τις υποχρεώσεις με την πρώτη ομάδα του Θρύλου.

Ο Τρικαλινός χαφ, μάλιστα, σημείωσε και τα δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, κάνοντας ξεκάθαρα τη διαφορά. Άνοιξε το σκορ στο 9’ με μακρινό σουτ, για το 1-0, νικώντας τον Κολοβούρη και στο 36’ βρήκε δίχτυα σε τετ α τετ με τον γκολκίπερ των «κοκκινόμαυρων» για το 2-0, έπειτα από λάθος στον άξονα.

Στο 40’, ο Μαυρουδής έκανε το 3-0 για τον Ολυμπιακό Β’, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε και το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερος μέρος, ο Φορτούνης έκατσε στον πάγκο, όμως η δεύτερη ομάδα του Θρύλου άφησε το πόδι πατημένο στο γκάζι. Κι αυτό, διότι ο Κώστη σκόραρε για το 4-0 στο 68’, ενώ το τελικό 6-0 «έγραψε» ο Βοΐλης με δύο τέρματα στο 78’ και στο 79’.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β' (Α. Ιμπαγάσα): Νίκας, Κατσουλίδης, Κινκουέ, Χρυσόπουλος, Κούτρης, Μαυρουδής, Καρανάτσιος, Φορτούνης, Ιμπαγάσα, Σέντρικ, Μπα, ενώ αγωνίστηκαν και οι Στουρνάρας, Λάιντνερ, Αποστολόπουλος, Μασούρας, Κουτσίδης, Λιάτσος, Κωστή, Μαρίνος, Βοΐλης, Αγκ. Καμαρά.

Παναχαϊκή (Σ. Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Στεργίδης, Ρουγκάλας, Τσακμάκης, Λιποράσε, Τσιάρας, Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης, Κέρι, Αλεξόπουλος, Ν. Καράκλαϊτς, αγωνίστηκαν και οι Π. Καράκλαϊτς, Σίλβα, Τοπάλ, Παπαχρονόπουλος, Θεοδωράκης, Αγκαράι, Στασινόπουλος, Χαντί, Ζυγκερίδης, Λινάρδος, Τριμμάτης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ