ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Αμαβί στον Θρύλο!

Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Αμαβί στον Θρύλο!

Την αναζήτηση ποιοτικών ποδοσφαιριστών στην μεταγραφική αγορά συνεχίζει ο Ολυμπιακός, προκειμένου να ενισχυθεί όπως πρέπει, ώστε να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει μέσα στη σεζόν. Μία από τις θέσεις που οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ενισχυθούν είναι αυτή του αριστερού μπακ, καθώς εκεί υπάρχει ο Όλεγκ Ρεάμπτσιουκ, που δεν αρκεί στον Θρύλο, παρότι είναι φιλότιμος και βελτιωμένος σε μικρό βαθμό.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας φαίνεται πως βρήκαν τον ποδοσφαιριστή που ψάχνουν στο πρόσωπο του Ζορντάν Αμαβί. Κι αυτό, διότι δημοσιεύματα από την Γαλλία φέρνουν πιο κοντά στο λιμάνι τον αριστερό μπακ της Μαρσέιγ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που υπάρχει στη Μασσαλία, ο 28χρονος μπακ βλέπει θετικά την προοπτική να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό και μάλιστα είναι αρκετά πιθανό να φορέσει τα «ερυθρόλευκα», καθώς δεν κοιτάει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, τη δεδομένη χρονική στιγμή. Κάτι το οποίο είναι ευχάριστο για τους πρωταθλητές Ελλάδας, που περιμένουν να προσθέσουν στο δυναμικό τους τον Γάλλο ποδοσφαιριστή.

Επομένως, η υπόθεση αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα. Δηλαδή ο Αμαβί να πάρει το αεροπλάνο για την Ελλάδα, να περάσει από ιατρικά τεστ και εν συνεχεία να ενταχθεί στον Ολυμπιακό, ενισχύοντας τον στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο ίδιος έλαβε μέρος στην προετοιμασία της Μαρσέιγ, ωστόσο δεν έχει πάρει παιχνίδια στα πόδια του, κάτι που σημαίνει ότι δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό και πως αυτό θα λυθεί στον Θρύλο.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ