ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο «Φόρτου» επιστρέφει για να αποδείξει

Ο «Φόρτου» επιστρέφει για να αποδείξει

Ο Κώστας Φορτούνης είναι εδώ! Επί της ουσίας δεν έφυγε ποτέ και είναι έτοιμος να προσφέρει όσα μπορεί στην ομάδα της καρδιάς του.

Ο διεθνής άσος επιστρέφει στον Θρύλο, με στόχο να κερδίσει ένα προσωπικό στοίχημα που εδώ και μήνες έμοιαζε να είχε χαθεί. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει ένα «restart» στην καριέρα του, η οποία παρέκλινε εδώ και μία διετία εξαιτίας των σοβαρών του τραυματισμών και όχι μόνο.

Ο Φορτούνης, λοιπόν παρέμεινε στον Ολυμπιακό μέχρι το 2024 και τίθεται στη διάθεση του Κάρλος Κορμπεράν, ο οποίος θα κληθεί να τον αξιοποιήσει όπως κρίνει καλύτερα.

Χωρίς πολλά λόγια, μόνο το γήπεδο θα αποδειχτεί καθρέφτης για τον «Φόρτου». Κατά πόσο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θα δουλέψει σκληρά για να καλύψει το χαμένο έδαφος και κατά πόσο ο Θρύλος θα έχει ολοκληρώσει μια σπουδαία… αθόρυβη μεταγραφή.

Πάντως, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο καλός Φορτούνης είναι πολυτέλεια όχι μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά για οποιαδήποτε ομάδα. Ο χρόνος θα δείξει πόσο σημαντική είναι η οριστικοποίηση της παραμονής του διεθνή άσου στο λιμάνι της καρδιάς του.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ