ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ολλανδία: Σενάριο για πρόταση Ολυμπιακού για Ταβσάν (photo, videos)

Ολλανδία: Σενάριο για πρόταση Ολυμπιακού για Ταβσάν (photo, videos)

Ο Ολυμπιακός προχωρά τα μεταγραφικά του και συνεχίζει να αναζητά ποδοσφαιριστές, για να τονώσει το ρόστερ του. Και σε αυτό το πλαίσιο, το όνομα της ομάδας του Πειραιά «μπλέκεται» διαρκώς με νέα σενάρια, τα οποία έρχονται να προστεθούν σε μια μακρά, σχετική λίστα. Νέο σενάριο για τα μεταγραφικά του Θρύλου, έρχεται από την Ολλανδία, αυτή τη φορά.

 Συγκεκριμένα, ο νεαρός διεθνής εξτρέμ της Ναϊμέγκεν, Ελαγίς Ταβσάν αποτελεί στόχο των «ερυθρόλευκων», καθώς και της Έμπολι, αλλά και αρκετών γερμανικών ομάδων.

Μάλιστα, αναφέρεται πως ο Θρύλος έχει μπει γερά για την απόκτησή του, παρόλο που η πρώτη πρόταση που έγινε απορρίφθηκε από την ολλανδική ομάδα.

Ο Ταβσάν είναι Ολλανδός, γεννημένος το 2001, με πρώτη ομάδα της καριέρας του την Σπάρτα Ρότερνταμ. Πριν από την Ναϊμέγκεν (79 ματς, 19 γκολ) ο φερόμενος μεταγραφικός στόχος των Πειραιωτών ήταν στην Τελστάρ. Μάλιστα, είναι διεθνής με όλες τις Εθνικές ομάδες της πατρίδας του κάτω των 21 ετών και θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη συγκεκριμένη θέση.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ