ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σε καλύτερη κατάσταση ο Γκάρι

Σε καλύτερη κατάσταση ο Γκάρι

Χωρίς καμία αμφιβολία, ο υγιής και χωρίς τραυματισμούς Γκάρι Ροντρίγκες αποτελεί ίσως και τον πιο ποιοτικό εξτρέμ του Ολυμπιακού αλλά και τον παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά για τους «ερυθρόλευκους». Ωστόσο, η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική για τον 31χρονο εξτρέμ, που βγάζει συνεχώς μυϊκά προβλήματα, με συνέπεια να είναι περιττός για τον Θρύλο. 

Ο διεθνής ακραίος από το Πράσινο Ακρωτήρι φέρεται να είναι σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με το πρόβλημα που είχε βγάλει πριν τη ρεβάνς με την Σλόβαν Μπρατισλάβας. Όμως, δεν είναι και σίγουρο το αν θα είναι σε επίπεδο ετοιμότητας ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Πέμπτης (25/8, 22:00) με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Όλα δείχνουν πως θα είναι ξανά διαθέσιμος στο εκτός έδρας ματς της Δευτέρας (29/8) με τον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο υπάρχουν μπροστά δύο μέρες προπονήσεων για τη ρεβάνς με τους πρωταθλητές Κύπρου όπου θα κριθεί σε τι βαθμό ετοιμότητας βρίσκεται.

Όπως και να ‘χει, οι πιθανότητες του Γκάρι να προλάβει την μεγάλη αναμέτρηση με τον Απόλλωνα δεν είναι με το μέρος του, καθώς θα πρέπει να προπονηθεί πρώτα σήμερα Τρίτη (23/8) υπό τις οδηγίες του Κάρλος Κορμπεράν, που θα κληθεί να αποφασίσει για τον 31χρονο εξτρέμ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ