ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σφίγγει ξανά τα δόντια ο Μασούρας

Σφίγγει ξανά τα δόντια ο Μασούρας

Κάτι παραπάνω από εξαιρετικός ήταν ο Γιώργος Μασούρας στο μεγάλο ματς με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, στη Σλοβακία. Εκεί όπου ο Ολυμπιακός καρδιοχτύπησε, αλλά πήρε τελικά την πρόκριση, στα πέναλτι, για να βρεθεί στα πλέι οφ και να διεκδικεί την είσοδό του τους ομίλους του Europa League.

Ο διεθνής εξτρέμ του Θρύλου, που ήταν να μην παίξει λόγω ενοχλήσεων, πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση, καθώς μοίρασε δύο ασίστ για τα ισάριθμα γκολ των «ερυθρόλευκων» σε κανονική ροή παιχνιδιού, έπαιξε ακόμη και ως σέντερ φορ όταν του ζητήθηκε, ενώ σκόραρε στη διαδικασία των πέναλτι με απόλυτη ψυχραιμία.

Βέβαια, ο Μασούρας ταλαιπωρείται εκ νέου από ενοχλήσεις και η συμμετοχή του στο αποψινό ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού, ήταν αμφίβολη τις προηγούμενες ημέρες. Ωστόσο, όλα δείχνουν πως ο Έλληνας άσος θα δώσει το παρών στον αγώνα που θα γίνει στο ΓΣΠ. 

Άλλωστε, ο Κάρλος Κορμπεράν τόνισε χθες πως ο Μασούρας είναι διαθέσιμος από τη στιγμή που μπήκε στο αεροπλάνο για την Κύπρο. Έτσι, όλα δείχνουν πως ο 28χρονος μεσοεπιθετικός θα ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα και θα πάρει θέση στο ένα από τα δύο άκρα της επίθεσης.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ