ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κρίνεται από τον Μασούρα το αρχικό σχήμα

Κρίνεται από τον Μασούρα το αρχικό σχήμα

Με ενοχλήσεις μπήκε στο αεροπλάνο με προορισμό την Κύπρο ο Γιώργος Μασούρας. Ο διεθνής εξτρέμ του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή για το ματς της Πέμπτης (18/8, 20:00) με τον Απόλλωνα Λεμεσού, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Europa League, αφού δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό. Άλλωστε, φάνηκε και από την μαγνητική, η οποία βγήκε καθαρή το πρωί της Τρίτης (16/8).

Όπως και να ‘χει, η κατάσταση του 28χρονου άσου δεν είναι και στα καλύτερα επίπεδα, καθώς ο ίδιος επιβαρύνθηκε αρκετά από το προηγούμενο παιχνίδι, με αντίπαλο την Σλόβαν Μπρατισλάβας, στη Σλοβακία, εκεί όπου έπαιξε 120 λεπτά και αγωνίστηκε ακόμη και ως επιθετικός.

Ο Μασούρας, ανάλογα με την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται αύριο Πέμπτη (18/8) θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και την ενδεκάδα που θα παραταχθεί στο ΓΣΠ. Από την πλευρά του, ο Κάρλος Κορμπεράν θα τον περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή. Εάν τεθεί στη διάθεσή του, τότε θα αγωνιστεί στο ένα από τα δύο άκρα. Αν όχι, σε αυτή τη περίπτωση μπορεί να αλλάξει μέχρι και το σύστημα μέσα το γήπεδο.

Πάντως, όλα αυτά θα ξεκαθαριστούν την ημέρα του αγώνα, όπως ακριβώς προαναφέραμε. Ο Κορμπεράν περιμένει τον Μασούρα και ανάλογα με την κατάστασή του θα αποφασίσει, με τα υποψήφια συστήματα να είναι το σύνηθες 4-2-3-1 αλλά και το 4-3-3.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ