ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η πιθανή και δοκιμασμένη ενδεκάδα του Κορμπεράν

Η πιθανή και δοκιμασμένη ενδεκάδα του Κορμπεράν

Η ώρα για τη ρεβάνς με την Σλόβαν Μπρατισλάβας έχει φτάσει για τον Ολυμπιακό! Οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι έτοιμοι για τη δεύτερη «μάχη» κόντρα στους Σλοβάκους και θέλουν να κάνουν μία καλή εμφάνιση, η οποία θα συνδυαστεί και με την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League. Εκεί περιμένει ο Απόλλων Λεμεσού και ο Θρύλος θέλει να αγωνιστεί απέναντί του, έτσι ώστε να διεκδικήσει την είσοδό του στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Από την πλευρά του, ο Κάρλος Κορμπεράν προπόνησε για τελευταία φορά τους παίκτες του το πρωί της Τετάρτης (10/8), στο Ρέντη, προχωρώντας παράλληλα και στις τελευταίες του δοκιμές εν όψει Σλόβαν.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει διαμορφώσει στο μυαλό του το πλάνο με το οποίο θα μπει στον αγωνιστικό χώρο ο Θρύλος για το σημαντικό ματς κόντρα στην πρωταθλήτρια Σλοβακίας. Πέραν, λοιπόν, από τους δύο σχηματισμούς που δοκίμασε, προχώρησε και σε δοκιμές προσώπων, καθώς αυτοί θα αγωνιστούν μέσα στο γήπεδο.

Ωστόσο, για την ώρα υπάρχουν δύο ερωτηματικά. Το ένα αφορά τον Κώστα Μανωλά και το άλλο τον Γιώργο Μασούρα. Αμφότεροι δεν βρίσκονται στο 100% και είναι πιθανό να έρθουν από τον πάγκο κατά τη διάρκεια του αγώνα και όχι να ξεκινήσουν βασικοί στο αρχικό σχήμα, παρότι ο Κορμπεράν τους δοκίμασε.

Ειδικότερα, ο κόουτς του Θρύλου δοκίμασε τον Βατσλίκ κάτω από τα δοκάρια, τον Ρεάμπτσιουκ αριστερά και τους Μανωλά-Σισέ στο κέντρο της άμυνας. Δεξιά έβαλε τον Άβιλα, ενώ στον άξονα χρησιμοποίησε τους Κούντε και Εμβιλά και μπροστά τους μία τριάδα. Σε αυτή συμπεριλήφθηκαν οι Μασούρας στα αριστερά, Ραντζέλοβιτς στα δεξιά και στο «10» ο Ζινγκερνάγκελ. Στην κορυφή δοκιμάστηκε ο Ελ Αραμπί, που αναμένεται να παίξει από την αρχή για πρώτη φορά φέτος σε επίσημο παιχνίδι.

Αυτή είναι η πιθανή και δοκιμασμένη ενδεκάδα του Κορμπεράν, για την αποψινή ρεβάνς, με τον ίδιο να έχει και εναλλακτικό σχέδιο...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ