ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Η Έλτσε το προβάδισμα για την απόκτηση του Κογιάδο»

«Η Έλτσε το προβάδισμα για την απόκτηση του Κογιάδο»

Ο Άλεξ Κογιάδο είναι ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στην λίστα του Ολυμπιακού για την ενίσχυση στη θέση «10». Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός  δεν βρίσκεται στα πλάνα του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα και αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός και εκτός από τον Θρύλο, είναι αρκετές οι ομάδες που ενδιαφέρονται για να τον κάνουν δικό τους, όμως μία είναι αυτή που φαίνεται να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να αποκτήσει τον Άλεξ Κογιάδο είναι η Έλτσε.

Συγκεκριμένα, ο Καταλανός ρεπόρτερ Αντριά Αλμπέτς σε δημοσίευμα του στη σελίδα «Relevo», υποστηρίζει πως ο ισπανικός σύλλογος έχει καταθέσει μια πρόταση που έχει ικανοποιήσει περισσότερο τον ποδοσφαιριστή, χωρίς όμως κάτι να θεωρείται τελειωμένο διότι για εκείνον ενδιαφέρονται επίσης η Θέλτα, η Βαγιαδολίδ, η Αλμερία, ο Ολυμπιακός και η Σέλτικ, με τον παίκτη να έχει ως προτεραιότητα την παραμονή του στην Ισπανία.

Πάντως, ο Τσάβι επιθυμεί την παραμονή του Κογιάδο σε ομάδα της Ισπανίας, ώστε να παρακολουθεί στενά την εξέλιξη του, καθώς είναι ένας παίκτης τον οποίο πιστεύει πολύ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ