ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κορμπεράν στους ποδοσφαιριστές του: «Εμείς θα προκριθούμε!»

Κορμπεράν στους ποδοσφαιριστές του: «Εμείς θα προκριθούμε!»

Ο Κάρλος Κορμπεράν είναι μόνο λίγες ημέρες στον Ολυμπιακό και στην Ελλάδα. Ωστόσο, ο ίδιος γνωρίζει που έχει έρθει να δουλέψει και ποιες είναι πάνω απ’ όλα οι φιλοδοξίες των «ερυθρόλευκων». Το έδειξε άλλωστε στην παρουσίαση του με αυτά που είπε την περασμένη Τετάρτη.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει μπροστά του ένα δύσκολο έργο και σίγουρα θα πρέπει να βρει το... φάρμακο, ώστε η ομάδα του να βρει τη χαμένη της αυτοπεποίθηση αλλά και την αγωνιστική της ταυτότητα μέσα στο γήπεδο. Αυτό θέλησε να κάνει στην ομιλία του το Σάββατο (6/8) στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Να ανεβάσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του, εν όψει της ρεβάνς με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, στη Σλοβακία.

«Εμείς θα προκριθούμε!», είπε χαρακτηριστικά ο 39χρονος προπονητής του Θρύλου, που έδωσε το σύνθημα για πρόκριση και έπειτα μίλησε για το πρώτο ματς και το ισόπαλο 1-1 του «Γ. Καραϊσκάκης».

Συγκεκριμένα, o Kορμπεράν ανέφερε: «Δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς. Κάναμε κάποια πράγματα στην αρχή του αγώνα και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε. Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Και κατέληξε: «Θέλουμε να συνεχίσουμε στο Europa League και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα γίνει. Εμείς θα προκριθούμε, αλλά πρέπει να παίξουμε όπως ξέρω ότι μπορούμε. Μου άρεσε ότι μετά τι γκολ που δεχθήκαμε βγάλαμε αντίδραση. Είναι σημαντικό αυτό.

Αλλά ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Δεν πρέπει να αντιδράμε όταν μας συμβαίνει κάτι άσχημο στον αγώνα. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλο, να κυριαρχούμε στο γήπεδο και να μην χρειάζεται να αντιδράμε. Να δουλέψουμε ακόμη καλύτερα αυτές τις ημέρες και να πάμε στη Σλοβακία για να νικήσουμε και να προκριθούμε».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ