ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Όλοι μαζί μια γροθιά για την πρόκριση!

Όλοι μαζί μια γροθιά για την πρόκριση!

Μονάχα λίγες ώρες έμειναν για την πρώτη «μάχη» του Ολυμπιακού με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, την οποία υποδέχεται απόψε (4/8, 22:00), στο «Γ. Καραϊσκάκης», για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι αποφασισμένοι να κάνουν την καλύτερη δυνατή εμφάνιση απέναντι στους Σλοβάκους, με στόχο να γίνει το πρώτο βήμα για πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης εν όψει της ρεβάνς, την άλλη εβδομάδα στη Μπρατισλάβα.

Η εν λόγω αναμέτρηση έχει χαρακτήρα «τελικού» σε όλα τα επίπεδα για τους «ερυθρόλευκους». Ο λόγος είναι προφανής. Ο Θρύλος γυρίζει σελίδα και περνάει σε μία νέα εποχή με την έλευση του Κάρλος Κορμπεράν στην τεχνική ηγεσία, μετά την απομάκρυνση του Πέδρο Μάρτινς και τον αποκλεισμό από το Champions League.

Για αυτό το λόγο, η παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού στον Ναό είναι σημαντική. Οι οπαδοί οφείλουν να στηρίξουν την ομάδα σε μία δύσκολη στιγμή και να της δώσουν ψυχολογική ώθηση, ώστε να βάλει τις βάσεις για πρόκριση, η οποία αποτελεί «μονόδρομος» για τον «ερυθρόλευκο» οργανισμό αυτή τη στιγμή.

Ο Ολυμπιακός θέλει να βγάλει αντίδραση στο τερέν και να δείξει ότι είναι «εδώ»! Να δείξει πως μπορεί να δώσει το «παρών» στους ομίλους του Europa League. Αυτό θα γίνει με τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς στο πλευρό του και με ένα καυτό «Γ. Καραϊσκάκης»! Όλοι μαζί μια γροθιά, για να υποκλιθεί η Σλόβαν στον Πειραιά!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ