ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Νοοτροπία νικητή και ελκυστικό ποδόσφαιρο, αυτό θέλει ο Ολυμπιακός!

Νοοτροπία νικητή και ελκυστικό ποδόσφαιρο, αυτό θέλει ο Ολυμπιακός!

Στην παρουσίαση του Κάρλος Κορμπεράν προχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης (3/8) ο Ολυμπιακός, που βαδίζει σε μία νέα εποχή με τον Ισπανό τεχνικό στον πάγκο του.

Ο νέος κόουτς του Θρύλου, που ανέλαβε τα ηνία σε μία δύσκολη αν μη τι άλλο κατάσταση, έπειτα από το «διαζύγιο» με τον Πέδρο Μαρτίνς, εξέφρασε μέσω της συνέντευξης Τύπου τη φιλοσοφία του και τα σχέδια του αναφορικά με τους «ερυθρόλευκους».

Φυσικά, η φιλοσοφία του δεν θα μπορούσε να αφορά κάτι άλλο από την επίθεση. Ο Ολυμπιακός οφείλει πάντα να είναι μία επιθετική ομάδα και να παλεύει για τη νίκη. Αυτή ήταν, είναι και θα είναι η νοοτροπία του, να είναι νικητής! Ελκυστικό και κυριαρχικό ποδόσφαιρο, με πρωτοβουλία και δικό του παιχνίδι. Αυτό είναι που χρειάζεται ο πρωταθλητής Ελλάδας, μετά την απομάκρυνση του Μαρτίνς και ο Ισπανός τεχνικός δεν θα μπορούσε να το κάνει πιο ξεκάθαρο.

«Θέλω να βλέπω την ομάδα 90 λεπτά να επιτίθεται και να δημιουργεί ευκαιρίες! Προτιμώ να έχουμε την μπάλα, παρά να είμαστε χωρίς αυτήν», τόνισε χαρακτηριστικά ο 39χρονος προπονητής του Θρύλου, που επεσήμανε πως θέλει να ξαναφέρει τον Ολυμπιακό στο επίπεδο που πρέπει να είναι.

Το πλάνο του Κορμπεράν, λοιπόν, είναι αυτό που ταιριάζει απόλυτα στους «ερυθρόλευκους», ωστόσο θα χρειαστεί χρόνος για να φανεί και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οπότε θα χρειαστεί και η υπομονή...

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ