ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το «εργαλείο» Ιν-Μπεόμ στον Θρύλο!

Το «εργαλείο» Ιν-Μπεόμ στον Θρύλο!

Τις… βαλίτσες του, με προορισμό την Ελλάδα, για τον Ολυμπιακό, ετοιμάζει ο Χουάνγκ Ιν-Μπέομ. Ο διεθνής Νοτιοκορέατης μέσος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, ανεβάζοντας επίπεδο τον «άξονα» του Θρύλου.

Ο Ιν-Μπέομ πρόκειται για καθαρό «box-to-box» μέσο. Ποια είναι τα βασικά του «όπλα»; Η ακρίβειας στις πάσες, το κάθετο παίξιμο, τα τρεξίματα, ο εξαιρετικός χειρισμός με την μπάλα στα πόδια και το «ένας εναντίον ενός», στοιχεία που έχει δείξει στα, έως τώρα, 200 επίσημα ματς του σε συλλογικό επίπεδο (26 γκολ, 26 ασίστ).

Όσον αφορά στη θέση του; Ο ίδιος έχει δηλώσει: «Η αλήθεια είναι, ότι προτιμώ να αγωνίζομαι ως οκτάρι, παρά ως εξάρι ή δεκάρι, γιατί μου αρέσει να παίζω και να τρέχω από το δικό μου μισό του γηπέδου προς το αντίπαλο μισό και συγχρόνως, από τη δική μας περιοχή προς την αντίπαλη περιοχή. Μπορώ να πω, ότι δεν μου αρέσει να παίζω πολύ πίσω, όπως για παράδειγμα ο Μπουσκέτς, οπότε θεωρώ ότι σαν οκτάρι είμαι πιο άνετος στον αγωνιστικό χώρο».

Γεννημένος στη Χάντζα της Κορέας το 1996, ο Ιν-Μπέομ έδειξε από… νωρίς το ποδοσφαιρικό του ταλέντο, αφού σε ηλικία 16 ετών, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την Νταετζέον Σίτιζεν. Λίγους μήνες αργότερα, στις 30/5 του 2015, κόντρα στην Πόχανγκ Στιλς, ο νέος μέσος των «ερυθρόλευκων» έγραψε ιστορία, αφού έγινε ο νεότερος σκόρερ του συλλόγου. Με την Νταετζέον Σίτιζεν, ο Χουάνγκ έπαιξε συνολικά 94 ματς, με 15 γκολ και 13 ασίστ και έτσι, το 2019 «πέταξε» με προορισμό το MLS.

Ο Νοτιοκορεάτης άσος μεταγράφηκε στο Βανκούβερ, εκεί όπου εντυπωσίασε με το… καλημέρα! Στο MLS, είχε 41 ματς με συμμετοχή σε οκτώ γκολ (τέσσερα τέρματα, τέσσερις ασίστ). Το τελευταίο διάστημα και συγκεκριμένα, από τις 5/8, αγωνίστηκε στην Σεούλ για 10 ματς, με δανεισμό από την Ρουμπίν Καζάν. Σε 38 ματς με την Ρούμπιν Καζάν, είχε επτά γκολ και οκτώ ασίστ.

Ο Ιν-Μπέομ είναι 35 φορές διεθνής με την Νότια Κορέα, με πέντε γκολ. Είναι βασικός, ενώ έχει υπάρξει και αρχηγός με το εθνόσημο! Μετά από ένας ματς με την Εθνική, δήλωσε: «Θέλω να τα πάω καλύτερα, μπορώ να τα πάω καλύτερα». Ο Ιν-Μπέομ θέλει να διακριθεί στην Ευρώπη, είναι σε εξαιρετική ηλικία και μέσω του Ολυμπιακού, μπορεί να ανεβάσει τις ποδοσφαιρικές μετοχές του. Αυτή τη στιγμή, κοστολογείται 3.000.000 ευρώ στο «Transfermarkt».

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, αποκτά έναν σύγχρονο «box-to-box» μέσο, βάζοντας στο «οπλοστάσιο» του Πέδρο Μαρτίνς ένα εξαιρετικό «εργαλείο».

Η Stoiximan σε υποδέχεται με σούπερ δώρο* με τον κωδικό OLY22, χωρίς κατάθεση! *Όροι & προϋποθέσεις!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ