ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Χουάνγκ Ιν-Μπέομ!

Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Χουάνγκ Ιν-Μπέομ!

Μόνο… μυστικό δεν είναι, ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη μεταγραφική αγορά, αναζητώντας ποδοσφαιριστές από το «πάνω ράφι», με στόχο την καλύτερη δυνατή ενίσχυση του για τη νέα σεζόν. Καθημερινά, «ακούγονται» στο εξωτερικό πολλά ονόματα για τον Θρύλο, με τελευταίο (χρονικά) αυτό του Χουάνγκ Ιν-Μπέομ.

Πρόκειται για διεθνή Νοτιοκορεάτη, ο οποίος ανήκει στην Ρουμπίν Καζάν. Είναι μέσος, που παίζει όλες τις θέσεις στον άξονα. Ουσιαστικά, είναι «box to box» μέσος, 25χρονών, με 3.000.000 χρηματιστηριακή αξία στο «Transfermarkt», ενώ είναι 30 φορές διεθνής με την Νότια Κορέα, με πέντε γκολ. Η Ρούμπιν Καζάν τον αγόρασε το καλοκαίρι του 2020, αντί 2.500.000 ευρώ από το Βανκούβερ του MLS.

Το θέμα «έσκασε» από τον έγκυρο δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος έγραψε μεταξύ άλλων: «Ο διεθνής μέσος της Νότιας Κορέας, Ιν-Μπέομ Χουάνγκ ενδιαφέρει ομάδες από την Γερμανία, όπως την Άουγκσμπουργκ. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την κατάσταση. O Χουάνγκ θέλει να διακόψει το συμβόλαιο του με την Ρουμπίν. Το συμβόλαιο του με την Ρουμπίν Καζάν ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου του 2023».

Σε συλλογικό επίπεδο, στα 25 του, ο Χουάνγκ έχει αγωνιστεί σε 200 επίσημα ματς, με 26 γκολ και 26 ασίστ.

Να σημειωθεί, ότι το όνομα του Νοτιοκορεάτη είχε κυκλοφορήσει πριν από καιρό και για την ΑΕΚ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ