ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Τα κεφάλια μέσα» για τους Πειραιώτες

«Τα κεφάλια μέσα» για τους Πειραιώτες

Ο Ολυμπιακός δούλεψε πολύ σκληρά στην Αυστρία, έχοντας διαδοχικές προπονήσεις και φιλικά ματς. Μετά από ένα μεγάλο και σημαντικό διάστημα, με διαρκή δουλειά, αδιάκοπη δουλειά, ένα μικρό ρεπό, της τάξεως των δύο ημερών, ήταν πραγματικά επιβεβλημένο. Και ο Πέδρο Μαρτίνς το έδωσε στους ποδοσφαιριστές του. Ωστόσο, αυτό τελείωσε. Ο Ολυμπιακός επιστρέφει σήμερα στο γήπεδο, μετά το διήμερο ρεπό, το οποίο είχε χορηγήσει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός επιστρέφει σήμερα μαζί με τους παίκτες του στο Ρέντη, όπου θα βρει και τον Σίμε Βρσάλικο, να προπονείται, όπως έκανε από τις προηγούμενες ημέρες. Πλέον η ομάδα θα πατήσει για τα καλά γκάζι, αφού ο χρόνος μετράει αντίστροφα, για την πρώτη μεγάλη πρόκληση. Την πρώτη μεγάλη στη σεζόν, απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα. Και πλέον η δουλειά θα γίνει ακόμη πιο σκληρή, αλλά στοχευμένη, αφού θα επικεντρωθεί περισσότερο στον τρόπο αντιμετώπισης των Ισραηλινών.

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του δύσκολο έργο και πλέον… «τα κεφάλι μέσα», όπως λέμε. Οι υψηλές θερμοκρασίες σίγουρα δεν είναι σύμμαχος, αλλά οι προπονήσεις θα γίνονται σε κατάλληλες ώρες, ώστε οι παίκτες να μην ταλαιπωρούνται, από τη ζέστη.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ