ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ολυμπιακός: Οι ανανεωμένοι «ερυθρόλευκοι» άλωσαν και το «Βικελίδης» (video)

Ολυμπιακός: Οι ανανεωμένοι «ερυθρόλευκοι» άλωσαν και το «Βικελίδης» (video)

Η αυλαία της 7ης αγωνιστικής των play offs έπεσε με τη μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια να συνεχίζεται. Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έμειναν στο 0-0 ενώ ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 1-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες. Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός νίκησε τον Άρη εκτός έδρας με 1-0.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να ήταν σημαντικά ανανεωμένος στην ενδεκάδα, αλλά παρέμεινε εξίσου αποτελεσματικός και με ένα γκολ του Τικίνιο, επικράτησε 1-0 του Άρη στο «Βικελίδης». Ο Βρουσάι είχε καλή στιγμή για να σκοράρει και δεύτερο ερυθρόλευκο γκολ στο 90’.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο κερδισμένος του αθηναϊκού ντέρμπι, αφού με το 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, διατηρήθηκε τρίτος στη βαθμολογία και πλησιάζει στην ευρωπαϊκή επιστροφή. Η κορυφαία ευκαιρία του 90λεπτου άνηκε στην Ένωση, όταν ο Χατζισαφί στο 29’ σούταρε στο δοκάρι.

Εννιά παιχνίδια χωρίς νίκη συμπλήρωσε ο ΠΑΟΚ, μετά την ήττα του με 1-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες. Ο Περέα έστειλε δύο φορές τη μπάλα στα δίχτυα στο 24’ και στο 63’, όμως σε αμφότερες τις περιπτώσεις η προσπάθεια του ακυρώθηκε επειδή υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ. Στο 77’ ο Σνάιντερ από κοντά «εκτέλεσε» τον Πασχαλάκη και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Την πρώτη εντός έδρας νίκη στα πλέι άουτ πανηγύρισε ο ΟΦΗ, ο οποίος επιβλήθηκε 1-0 του Αστέρα Τρίπολης στο Ηράκλειο. Ο Λουίς Φελίπε σκόραρε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 73’ και ανέβασε τους Κρητικούς στην πρώτη θέση.

Το πρώτο βήμα για την απ’ ευθείας άνοδο στη Super League έκανε ο Λεβαδειακός, νικώντας 1-0 εκτός έδρας τη Βέροια. Στο 58’ ο Πολέτο βρέθηκε απέναντι από τον Βελλίδη και πλάσαρε εύστοχα. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή στη Λιβαδειά.

 

 

 

Πηγή: megatv.com

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ