ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Αγκάγεφ σφυρίζει στο Καραϊσκάκη

Ο Αγκάγεφ σφυρίζει στο Καραϊσκάκη

Διεθνή διαιτητή όρισε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, στο Καραϊσκάκη.

Ο λόγος για τον Αλιγιάρ Αγκάγεφ, από το Αζερμπαϊτζάν, ο οποίος θα «σφυρίξει» το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (3/4, 20:00).

Τον διεθνή Αζέρο, πρώτης κατηγορίας (μία κάτω από την Elite) όρισε η ΚΕΔ στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, γεγονός που προκαλεί απορίες, γιατί δεν επιλέχθηκε ένας διαιτητής Elite, σε μία τόσο κρίσιμη καμπή της σεζόν και με τη Σούπερ Λιγκ να πηγαίνει προς το φινάλε της, με τον τίτλο να κρίνεται σε τέτοιου είδους παιχνίδια.

Ο Αγκάγεφ δεν έχει διευθύνει ξανά παιχνίδι του Ολυμπιακού. Έχει παίξει, εν Ελλάδι, τρεις φορές τον ΠΑΟΚ. Δύο σε ματς με τον Παναθηναϊκό και μία με τον Ατρόμητο. Και αυτό πριν από ένα και δύο χρόνια, και κάτι παραπάνω. Έχει παίξει και ματς της ΑΕΚ με τη Ζόρια... 

Μάλιστα, ξένος από τη διαιτητική ομάδα του ντέρμπι είναι μόνο ο διαιτητής και ο VAR. Αζέρος ο διαιτητής, Βούλγαρος ο VAR.

Όλοι οι άλλοι, βοηθοί και AVAR, είναι Έλληνες. Αναλυτικά: Βοηθοί είναι οι Νικολακάκης (Λασιθίου) και Παπαδάκης (Ηρακλείου), με τέταρτο τον Γιάννη Παπαδόπουλο (Μακεδονίας). VAR είναι ο Καμπάκοβ (Βουλγαρίας), AVAR ο Τρύφωνας Πετρόπουλος (Αρκαδίας), ενώ παρατηρητής είναι ο Παναγιώτης Μαυρόπουλος (Μακεδονίας).

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ