ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Σουηδός Έκμπεργκ στο Ολυμπιακός-ΟΦΗ!

Ο Σουηδός Έκμπεργκ στο Ολυμπιακός-ΟΦΗ!

Ξένο διαιτητή όρισε ο Κλάτενμπεργκ για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ ενόψει της 25ης αγωνιστικής της Super League (27/2, 19:30). Ο Κλάτενμπεργκ, όρισε διαιτητή τον Σουδό, Αντρέας Έκμπεργκ, ο οποίος ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA και είναι αστυνομικός στο επάγγελμα.

Ο Έκμπεργκ έχει ξανά σφυρίξει ματς του Ολυμπιακού, καθώς ήταν ο διαιτητής του 1-4 μέσα στη Λεωφόρο για τα πλέι οφ, στις 16/05/2021. Ο Σουηδός, έγινε διεθνής το 2013, έχει σφυρίξει και ένα ματς του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, συγκεκριμένα πριν έναν χρόνο (18/2/21) διαιτήτευσε Ολυμπιακός – Αϊντχόφεν 4-2 για τους «32» του Europa League.

Ο Έκμπεργκ θα έχει για βοηθούς του, τους, επίσης, Σουηδούς Μεχμέτ Κουλούμ και Φρέντρικ Κλίβερ, ενώ 4ος διαιτητής είναι ο Γκορτσίλας από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Στο VAR έχει οριστεί ο Βούλγαρος, Ιβάιλο Στογιάνοβ, ενώ διαιτητής AVAR είναι ο Τρύφωνας Πετρόπουλος από την ΕΠΣ Αρκαδίας.

Ξένη «σφυρίχτρα», λοιπόν, στο Ολυμπιακός-ΟΦΗ, με έναν διαιτητή ο οποίος έχει αφήσει καλές εντυπώσεις στο παρελθόν σε παιχνίδια που έχει διευθύνει στην Ελλάδα και ελπίζουμε το ίδιο να πράξει και στην αναμέτρηση της Κυριακής.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ