Όλα τα διαρκείας στο «Γ. Καραϊσκάκης» με Αταλάντα!

Επιτέλους, επιστρέφει στα γήπεδα ο λαός του Θρύλου. Ο 12ος παίκτης του Ολυμπιακού θα επιστρέψει στο «Γ. Καραϊσκάκης», αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Αταλάντα την ερχόμενη Πέμπτη. Το Καραϊσκάκη θα έχει πληρότητα 50%, δηλαδή ο Ολυμπιακός θα έχει στο πλευρό του με την Αταλάντα, 16.000 φιλάθλους!
Προτεραιότητα στα εισιτήρια θα έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας. Όλοι οι κάτοχοι διαρκείας έχουν το δικαίωμα να πάνε στο γήπεδο και να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες του Θρύλου να ανατρέψει το εις βάρος του 2-1 του Μπέργκαμο και να διεκδικήσει την πρόκριση στους «16» του Europa League.
Με την κάλυψη των αναγκών των κατόχων διαρκείας, το 16.000 σχεδόν θα καλυφθεί! Το 50% της πληρότητας που επιτρέπει η Κυβέρνηση, σχεδόν θα το φτάσουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και οι φιλοξενούμενοι φίλαθλοι. Οπότε, αναμένουμε ενημερώσεις από την ΠΑΕ για το εάν θα κυκλοφορήσουν εισιτήρια για την εν λόγω αναμέτρηση και πόσα θα είναι αυτά.
Η διάθεση των εισιτηρίων, πάντως, δεν αναμένεται να είναι μεγάλη, καθώς όπως είπαμε και πιο πάνω το 50% σχεδόν καλύπτεται από τα διαρκείας. Το θετικό είναι πως ο Θρύλος θα έχει και πάλι στο πλευρό του τον 12ο παίκτη του, στην προσπάθεια μιας ακόμη ευρωπαϊκής πρόκρισης και βραδιάς.