ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μανούχος στο Βόλο

Μανούχος στο Βόλο

Για τέταρτη φορά ορίζεται ο διεθνής Βαγγέλης Μανούχος (Αργολίδας) σε ματς του Ολυμπιακού καθώς θα είναι ο ρέφερι του εκτός έδρας αγώνα των «ερυθρόλευκων» με τον Βόλο. Όμως, θα είναι υπό... επιτήρηση καθώς στο VAR ορίστηκε ο Βούλγαρος Στογιάνοφ, ο οποίος έχει ξανάρθει στην Ελλάδα για τον ίδιο ρόλο.

Ο Μανούχος δεν έδωσε αφορμές σε φετινά παιχνίδια του Ολυμπιακού, όμως έδωσε σε άλλα! Το προηγούμενο ήταν την 22η αγωνιστική, συγκεκριμένα Ιωνικός-Ολυμπιακός 0-3, όπου ήταν πολύ κοντά στη φάση και δεν γινόταν να μη δώσει το πέναλτι στην ανατροπή του Μασούρα από τον Ρομαό στο 55', με το οποίο ο Τικίνιο έκανε το 0-2. Επίσης, ο Μανούχος είχε μπει και στο Ολυμπιακός-Αρης 1-0 για την 13η αγωνιστική, όπως και στο ματς Ολυμπιακός-Ιωνικός 1-0 για την 9η αγωνιστική.

Να προσθέσουμε ότι ήταν VAR στο ματς της 4ης αγωνιστικής Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης 4-1, με διαιτητή τον Κουτσιαύτη (Αρτας) και στο 39' και με το ματς στο 1-0 υπέρ των «ερυθρόλευκων» ανακάλυψαν επιθετικό φάουλ του Μπα για να μη δοθεί πέναλτι υπέρ του Μπρούνο Αλβες.

Ο Βούλγαρος Ιβάιλο Στογιάνοφ, ο οποίος ορίστηκε VAR στο Βόλος-Ολυμπιακός, είναι 40 ετών και έγινε διεθνής το 2012 ενώ ανήκει στη δεύτερη κατηγορία της UEFA. Την τρέχουσα σεζόν σφύριξε ένα ματς της δεύτερης προκριματικής φάσης του Conference League (Σπάρτακ Τρνάβα-Σέπσι 0-0) και δυο αγώνες για το Youth League. Την τρέχουσα σεζόν έχει ξανάρθει για VAR, συγκεκριμένα στο Ατρόμητος-Απόλλων 4-1, την 12η αγωνιστική, και με δική του παρέμβαση ο συμπατριώτης του Καμπάκοφ σφύριξε πέναλτι υπέρ του Απόλλωνα με το οποίο έγινε το 1-1, ενώ μετά επιβεβαιώσε και αυτό που δόθηκε υπέρ του Ατρομήτου, με το οποίο έγινε το 3-1.

Βοηθοί του Μανούχου στο Βόλος-Ολυμπιακός θα είναι οι Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής), Μεϊντανάς (Αχαϊας), τέταρτος ο Τζοβάρας (Φθιώτιδας), ενώ AVAR θα είναι ο Μπαλτάς (Αχαϊας).

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ