ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η επιστροφή του Φορτούνη μετά από σχεδόν 8 μήνες!

Η επιστροφή του Φορτούνη μετά από σχεδόν 8 μήνες!

Η ώρα για την επιστροφή του Φορτούνη στην αγωνιστική δράση, έχει έρθει. Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού, είναι έτοιμος να τιμήσει και πάλι την ερυθρόλευκη φανέλα και να πατήσει χορτάρι, προσφέροντας ακόμη περισσότερες ξεχωριστές στιγμές στους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Ο Φορτούνης αναμένεται να πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής με την φανέλα του Ολυμπιακού Β’, ώστε να ανακτήσει τον αγωνιστικό του ρυθμό και να ετοιμαστεί για να δώσει τις ποιοτικές του λύσεις στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο μεσοεπιθετικός του Θρύλου πέρασε από ένα δύσκολο διάστημα 236 ημερών, ώστε να πατήσει και πάλι, γερά, στα πόδια του και να είναι έτοιμος να προσφέρει στην αγαπημένη του ομάδα. Αυτό θα γίνει, αρχικά, μέσω του Ολυμπιακού Β’. Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα αντιμετωπίζει αύριο (16/2, 15:00) τα Τρίκαλα για την 19η αγωνιστική της Super League 2 και ο μεσοεπιθετικός του Θρύλου αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, κόντρα στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, μετά από σχεδόν 8 μήνες!

Ο χρόνος είχε «παγώσει» την 26η Ιουνίου και στο φιλικό του Ολυμπιακού με την Βόλφσμπεργκερ, όταν ο Φορτούνης είχε πέσει στο έδαφος στο 27ο λεπτό, δείχνοντας να πονάει πολύ, με την μαγνητική της επόμενης ημέρας (27/6) να επιβεβαιώνει τον φόβο των «ερυθρόλευκων» και να δείχνει ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο, δύο χρονιά μετά την ρήξη που είχε υποστεί στον χιαστό στο δεξί γόνατο.

Ο δρόμος δεν ήταν εύκολος για τον διεθνή μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού, όμως πάλεψε και είναι εδώ, ακόμη πιο δυνατός.  Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, έδειξε τεράστια θέληση και είναι έτοιμος να επιστρέψει δυνατός και να πατήσει και πάλι, γερά, στα πόδια του. Με δύο ρήξεις χιαστών σε δύο χρόνια, ο Φορτούνης κατάφερε να δουλέψει σκληρά και είναι έτοιμος για την τεράστια επιστροφή του.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ