ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Είμαστε υπερήφανοι που εκπροσωπούμε τον Ολυμπιακό»

«Είμαστε υπερήφανοι που εκπροσωπούμε τον Ολυμπιακό»

Στο match programme της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό βρίσκονται και οι δηλώσεις των άμεσων συνεργατών του Πέδρο Μαρτίνς, Αντόνιο Ενρίκες και Ρουί Πέδρο Κάστρο.

Ο Ενρίκες, από τη μεριά του, ανέφερε πως είναι υπερήφανος που βρίσκεται και εκπροσωπεί τον Ολυμπιακό και γράφει ιστορία με την ομάδα, χαρακτηρίζοντας την εμπειρία του στο Λιμάνι, ως «επική». Δήλωσε επίσης πως είναι χαρούμενος στον Ολυμπιακό και έχει καταλάβει πόσο σημαντικό είναι ο Ολυμπιακός για την χώρα μας.

«Ειλικρινά όχι, κυρίως λόγω της ιστορίας του Ολυμπιακού όπου οι προπονητές δεν έμεναν για πολύ καιρό συνεχόμενα στον σύλλογο, αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος για να είμαστε υπερήφανοι. Ήδη είμαστε πολύ υπερήφανοι που εκπροσωπούμε τον Ολυμπιακό και που γράφουμε ιστορία με αυτό τον τρόπο, μας δίνει μεγάλη χαρά, είναι κάτι επικό. Κυρίως όμως είμαστε χαρούμενοι για τη δουλειά που κάνουμε και για το πόσο αγαπητοί είμαστε εδώ, αυτό είναι πολύ σημαντικό, η αγάπη που λαμβάνουμε και το πόσο εμείς αγαπάμε τη δουλειά μας. Ο συνδυασμός αυτών των δύο έφερε αυτή την ανανέωση και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό.

Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια κι έχουμε μάθει πάρα πολλά. Όσο περνάει ο καιρός αποκτάμε βαθύτερη γνώση σε ότι αφορά τον σύλλογο, την κουλτούρα του τόπου, τον Πειραιά και για το πόσο σημαντικός είναι ο Ολυμπιακός για τη χώρα αλλά και για το ίδιο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό είναι ένα «όπλο», όσο περισσότερη γνώση έχουμε τόσο καλύτερη γίνεται η προετοιμασία μας. Πάντα όμως πρέπει να επαναπροσδιορίζουμε τον εαυτό μας γιατί και οι αντίπαλοί μας γνωρίζουν, αυτό αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο. Πολλές φορές οι προπονητές δεν έχουν τον χρόνο για να παρουσιάσουν το πρότζεκτ τους και αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία σε ένα μεγάλο κλαμπ για εμάς να συνεχίσουμε με τη δουλειά μας».

Από την πλευρά του ο Ρουί Πέδρο Κάστρο τόνισε πως δεν περίμενε να μείνει τόσα πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό, όμως με την πάροδο του χρόνου κατάλαβε πως αυτό μπορεί να συμβεί εν τέλει. Τόνισε, επίσης, πως ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και ένας μεγάλος Ευρωπαϊκός σύλλογος, ενώ δήλωσε ευτυχισμένος εδώ.

Τέλος, τόνισε πως στόχος παραμένει να κατακτάει τίτλους η ομάδα και να είναι συνεχώς καλύτερη.

«Αν με ρωτάτε αν το περίμενα στην αρχή ότι θα περνούσαν τόσα χρόνια, όχι δεν το περίμενα. Όμως καθώς περνούσε ο καιρός αρχίσαμε να καταλαβαίνουμε πως αυτό είναι κάτι που φυσιολογικά θα μπορούσε να συμβεί. Και να που είμαστε εδώ. Είμαστε στη μεγαλύτερη ελληνική ομάδα, σε ένα μεγάλο Ευρωπαϊκό σύλλογο, οι άνθρωποι μας εμπιστεύονται, εμείς εμπιστευόμαστε τους ανθρώπους γύρω μας και είμαστε ευτυχισμένοι.

Το ποδόσφαιρο είναι μια συνεχόμενη εξέλιξη, εμείς όπως ήδη είπαμε γνωρίζουμε όλο και καλύτερα τους ανθρώπους του συλλόγου, ταυτιζόμαστε όλο και περισσότερο με τον σύλλογο καθώς περνάει ο καιρός, κι αυτό στη συνέχεια μας βοηθάει να είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι και να κατακτούμε όλο και περισσότερους στόχους και τίτλους».

 

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ