ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μάγκας Ολυμπιακός Β’, τρομερός Κωστή!

Μάγκας Ολυμπιακός Β’, τρομερός Κωστή!

ΤΡΟ-ΜΕ-ΡΟΣ Ιωάννης Κωστή! Ο Ολυμπιακός Β’, με τον Κύπριο μέσο σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ μέρα, έφτασε στο θετικό αποτέλεσμα, απέναντι στη Νίκη Βόλου, για τη Σούπερ Λιγκ 2 και τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος! Νίκη με 2-0 για τον Ολυμπιακό Β’, απέναντι στη Νίκη Βόλου, στο Ρέντη. Αν και έχασε πέναλτι ο Κωστή, πήρε την ομάδα από το χέρι με γκολ και ασίστ! Πολύ ωραίο, κυριαρχικό και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ποδόσφαιρο, από την ομάδα του Ιμπαγάσα, η οποία έκανε επίδειξη δύναμης και επέστρεψε στις νίκες.

Μετά την ήττα με το βαρύ 3-0, από τον Αλμωπό, στην Αριδαία, ο Ιμπαγάσα παρέταξε την ομάδα του με 6 νέα πρόσωπα, στην αρχική ενδεκάδα της.

Καραργύρης στο τέρμα.

Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Καλογερόπουλος, Κίτσος στην άμυνα.

Κωστή, Σουρλής, Μαρίνος, Τσέλιος και Ξενιτίδης στο κέντρο.

Ο Αλγκασίμ Μπα μπροστά.

Η ομάδα έδειξε φρέσκια και παρότι είχε αλλαγές και άρα έλλειψη «χημείας», σε σχέση με το προηγούμενο ματς, έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση! Μόλις στο 7’ ο Μπα ανατράπηκε από τον Ανδρέου μέσα στην περιοχή και το πέναλτι δόθηκε σωστά. Ο Κωστή εκτέλεσε, αλλά… αστόχησε! Δοκάρι και έξω! Όχι μόνο δεν πτοήθηκε ο νεαρός μέσος, ο οποίος έδειξε ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΡΥΔΙΑ! Συνέχισε δυνατά και στο 28’ το κάρφωσε! Υπέροχη ασίστ από τον Μαρίνο, σουτ του Κωστή και 1-0!

Ο Καραργύρης κράτησε μπροστά στο σκορ τον Ολυμπιακό και ο Κωστά άλλαξε… ρούχα. Από σκόρερ, ντύθηκε δημιουργός και στο 51’ έδωσε την ασίστ, με την οποία ο Μαρίνος (εκείνος που του είχε σερβίρει το 1-0), έβαλε μπροστά στο σκορ με 2 γκολ, τον Ολυμπιακό Β’! Τρομερή μπάλα από τους παίκτες του Ιμπαγάσα, οι οποίοι σε όλο το δεύτερο μέρος συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό και δεν απειλήθηκαν. Όπου χρειάστηκε, ο Καραργύρης ήταν παρών, όπως και η άμυνα, με Καλογερόπουλο και Μπαγκαλιάνη. Σουρλής και Ξενιτίδης έκαναν… κουμάντο στο κέντρο.

Ο Ολυμπιακός Β’ έχει μια δουλειά: να χτίζει παίκτες. Ο τρόπος με τον οποίο ο Κωστή αντιμετώπισε το σημερινό ματς, δείχνει γιατί η δουλειά που γίνεται είναι εξαιρετική!

Προχωράμε…

Ολυμπιακός Β’ (Αριέλ Ιμπαγάσα): Καραργύρης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Καλογερόπουλος, Κίτσος, Κωστή, Σουρλής, Μαρίνος (81’ Ντόι), Τσέλιος (86’ Κουτσίδης), Ξενιτίδης, Αλγκασίμ Μπα (83’ Πινακάς).

Νίκη Βόλου (Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Αθανασίου (70’ Πάνος), Μέτσε (73’ Κυρίτσης), Αλιατίδης (58’ Τζιώρας), Κυριακίδης, Βλαχομήτρος, Γκαρσία (70’ Παναγιωτίδης), Τσιμπούκας, Τσουκαλάς, Ανδρέου, Κάσσος (58’ Βασιλείου).

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ