ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ημέρα Καρβάλιο και Κεϊτά!

Ημέρα Καρβάλιο και Κεϊτά!

Ημέρα αφίξεων για τον Ολυμπιακό, καθώς σήμερα αναμένονται στη χώρα μας οι Ζοάο Καρβάλιο και Ντιμπί Κεϊτά! Οι δύο παίκτες θα φτάσουν στην Ελλάδα στις 17:50, προκειμένου να υπογράψουν το συμβόλαιο τους με τον Ολυμπιακό και να αποτελέσουν και επίσημα παίκτες των «ερυθρόλευκων».

Ο Ολυμπιακός «έκλεισε» χθες δύο σημαντικές μεταγραφές με τον 24χρονο Πορτoγάλο από τη Νότιγχαμ, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως ως οκτάρι και ως δεκάρι, και με τον 18χρονο, κυρίως, αριστερό εξτρέμ από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Καρβάλιο είναι ένας παίκτης με εξαιρετικό ταλέντο και σε πολύ καλή ηλικία, που διαθέτει εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά και είναι τρομερός με τη μπάλα στα πόδια, ενώ μπορεί να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες για την ομάδα του με τις μπαλιές του. Έρχεται για να δώσει σημαντικές λύσεις στον μεσοεπιθετικό τομέα της ομάδας.

Από την άλλη, ο Ντιμπί Κεϊτά είναι ένα εξαιρετικό ταλέντο, δεν ήταν τυχαία στη Ρεάλ Μαδρίτης, και είναι ιδιαίτερα ταχύς, ενώ έρχεται στην ομάδα για να δουλευτεί και να πάρει σημαντικές συμμετοχές με τα ερυθρόλευκα.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ