ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Από εκεί ψωνίζει μόνο ο Θρύλος!

Από εκεί ψωνίζει μόνο ο Θρύλος!

Με την πρωινή ανακοίνωση του Μπαντιουγκού Φαντιγκά, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε μια ακόμη μεταγραφή από το κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο! Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει… ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα και κινείται πλέον ως, καθαρά, ευρωπαϊκό κλαμπ.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε σήμερα ένα σπουδαίο ταλέντο! Έναν παίκτη προερχόμενο από τα σπλάχνα της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος έχει αγωνιστεί και με την πρώτη ομάδα της Παρί των πολλών αστέρων.

Σπουδαία κίνηση, με τις περγαμηνές να είναι υψηλές για τον ταλαντούχο μέσο που αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό, ο οποίος πρέπει να αποδείξει το ταλέντο του και μέσα στο γήπεδο.

Ο Θρύλος, αποκτάει για ακόμη μια φορά παίκτη από κορυφαίο ευρωπαϊκό κλαμπ, φέτος! Είναι ο τρίτος! Έχουν προηγηθεί ο Κινκουέ από την Ίντερ και ο Αγκιμπού Καμαρά από την Λιλ. Ο Φαντιγκά γίνεται ο τρίτος της λίστας, προερχόμενος από την Παρί Σεν Ζερμέν και αναμένεται να ακολουθήσει και ο τέταρτος της λίστας, προερχόμενος από την Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση και του, 18χρονου εξτρέμ, Ντιμπί Κεϊτά από την ισπανική ομάδα, θέλοντας να προσθέσει ένα ακόμη εξαιρετικό ταλέντο στο δυναμικό του.

Από τέτοιες ομάδες, ψωνίζει ΜΟΝΟ ο ΘΡΥΛΟΣ! Κανείς άλλος. Κινείται σε άλλο επίπεδο και θα συνεχίσει να το κάνει, αλλάζοντας διαρκώς επίπεδο! Σπουδαίες κινήσεις, από τον Θρύλο, του Βαγγέλη Μαρινάκη!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ