ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Συνεχίζει αήττητη η ομαδάρα του Ιμπαγάσα!

Συνεχίζει αήττητη η ομαδάρα του Ιμπαγάσα!

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος στην έδρα της Τρίγλιας, με 0-0 για την 7η αγωνιστική της Super League 2 και συνέχισε αήττητος στο πρωτάθλημα, έχοντας σε 6 παιχνίδια 3 νίκες και 3 ισοπαλίες, με συγκομιδή 12 βαθμών. Το πρώτο μέρος είχε πολύ ρυθμό και χαμένες ευκαιρίες, με τον Ολυμπιακό να έχει το πάνω χέρι, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός έπεσε και το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, το οποίο είχε πολύ καλό ρυθμό, με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω και τις δύο ομάδες να αναζητούν χώρους ώστε να επιτεθούν. Ο Ολυμπιακός Β’ είχε τον έλεγχο και το πάνω χέρι στην αναμέτρηση και προσπαθούσε να απειλήσει με γεμίσματα, τα οποία δεν απέφεραν κάποια μεγάλη στιγμή.

Στο 25ο λεπτό του παιχνιδιού, η πρώτη καλή στιγμή ήρθε για την Τρίγλια, με τον Κάκκο να κάνει ένα μακρινό σουτ, το οποίο απέκρουσε ο, σταθερότατος, Τζολάκης. Στη συνέχεια της φάσης ο Καρτσαμπάς “βούτηξε” για να κερδίσει το πέναλτι, όμως ο διαιτητής δεν... τσίμπησε και η μπάλα βγήκε άουτ για τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός αντέδρασε και πήρε “μέτρα” στο γήπεδο, απειλώντας στο 30ο λεπτό. Έχασε μια μεγάλη ευκαιρία, με τον Κίτσο να σουτάρει από αριστερά, μέσα από την περιοχή, με τη μπάλα να περνάει οριακά έξω από το δοκάρι. Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα, συνέχισε να πιέζει και να απειλεί την εστία της Τρίγλιας και στο 32ο λεπτό έχασε μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία. Ο Βοΐλης, μέσα από την περιοχή σούταρε, με τη μπάλα να κοντράρει στον Παπαστεριανό και να πηγαίνει κόρνερ.

Στο 40ο λεπτό, ο Θρύλος άγγιξε το 0-1, στη μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου. Ο Κίτσος από αριστερά, γύρισε τη μπάλα στη περιοχή, την οποία υποδέχτηκε ο Κωστή και έκανε ένα σουτ με τη μπάλα να καταλήγει λίγο πάνω από την εστία του Παλαβράκη, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, χωρίς σκορ.

Στο δεύτερο μέρος, οι δύο ομάδες μπήκαν με δυναμισμό, με το ματς να έχει ανεβασμένη ένταση και... τσαμπουκάδες. Η Τρίγλια προσπάθησε να απειλήσει τον Τζολάκη, όμως η άμυνα του Ολυμπιακού ήταν εκεί, όσες φορές χρειάστηκε και επενέβη έγκαιρα, απομακρύνοντας τον κίνδυνο. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να απειλήσει κυρίως, στο ανοιχτό γήπεδο, χωρίς όμως να το καταφέρει.

Στο 62ο λεπτό, ο Κωστή εκτέλεσε έξυπνα ένα κόρνερ, στρώνοντας τη μπάλα στον Ξενιτίδη, ο οποίος επιχείρησε ένα σουτ εκτός περιοχής, με τη μπάλα να βρίσκει στα σώματα και να απομακρύνεται από την άμυνα των Θεσσαλονικιών. Η αμυντική λειτουργία των “ερυθρόλευκων” ήταν, για ένα ακόμη παιχνίδι, εξαιρετική και δεν επέτρεψε στην Τρίγλια να απειλήσει. Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα κέρδισε, επίσης, και τη “μάχη” της μεσαίας γραμμής.

Στο 71ο λεπτό, ο Ολυμπιακός απείλησε, χάνοντας μια μεγάλη ευκαιρία, στην οποία όμως ο βοηθός καταλόγισε, ανύπαρκτο, οφσάιντ. Ο Βοΐλης υποδέχτηκε τη μπάλα στη περιοχή και σούταρε με τη μπάλα να περνάει οριακά άουτ. Στο 83 λεπτό της αναμέτρησης, ο Βιτίνιο επιχείρησε ένα μακρινό σουτ, χωρίς όμως να απειλήσει τον Τζολάκη, ο οποίος ήταν έτοιμος και μπλόκαρε σταθερά.

Το παιχνίδι, δεν είχε ρυθμό μέχρι το 90’ και έτσι, οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες, χωρίς σκορ με την ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα να συνεχίζει αήττητη.

Παλαβράκης, Πανάγου, Μανωλάκης, Χρουσιέλ, Παπαστεριανός Α., Πήλιος, Παπαστεριανός Μ., Καρτσάμπας, Κάκκο (70’ Βιτίνιο), Ματίας΄Τόμας (60’ Τότσκα), Μπαστακός (80’ Κωστούλας).

Τζολάκης, Κινκουέ, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Νίκολιτς (63’ Λιάτσος), Ντόι, Κίτσος, Κωστή (74’ Τσέλιος), Σουρλής, Βοΐλης (86’ Σαπουντζής).

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ