Εμβιλά: «Να παίξουμε πιο γρήγορα»

Όλα πήγαν άσχημα, καθώς η ομάδα έπαιξε χωρίς ένταση και δεν είχε την δύναμη να αντιδράσει, στην χθεσινή αναμέτρηση με την Αντβέρπ, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Γιαν Εμβιλά.
Ο Γάλλος μέσος του Ολυμπιακού, δήλωσε πως η ομάδα πρέπει να προετοιμαστεί πολύ καλά, γιατί στη διοργάνωση θα έρθουν δύσκολες ομάδες. Τέλος, τόνισε πως η ομάδα θα πρέπει να παίξει πιο γρήγορα και να αλλάξει τη φιλοσοφία της.
Για το τι δεν πήγε καλά: Όλα πήγαν άσχημα σήμερα. Έχουμε καλούς παίκτες, αλλά παίξαμε χωρίς ένταση και δεν είχαμε τη δύναμη να αντιδράσουμε. Ήταν μία ευρωπαϊκή βραδιά που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Τίποτα δεν πήγε καλά.
Για το τι δεν πήγε καλά: Ξέραμε ότι στη διοργάνωση θα έρθουν δύσκολες ομάδες. Εμείς θα πρέπει να προετοιμαστούμε πολύ καλά. Όταν παίξουμε με δυνατούς αντιπάλους θα καταλάβουμε ότι η ομάδα θα πρέπει να παίξει πιο γρήγορα. Θα πρέπει να αλλάξουμε τη φιλοσοφία του παιχνιδιού μας.