ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αντβέρπ-Ολυμπιακός: Ενημέρωση για τους ΓΑΥΡΟΥΣ στο Βέλγιο!

Αντβέρπ-Ολυμπιακός: Ενημέρωση για τους ΓΑΥΡΟΥΣ στο Βέλγιο!

Ο Θρύλος δεν είναι μόνος του στην Αμβέρσα. Έχει μαζί τους οπαδούς του και θα απολαύσει τη στήριξή τους και στο γήπεδο της Αντβέρπ. Οι ΓΑΥΡΟΙ ετοιμάζονται να κερδίσουν τη μάχη της εξέδρας και σε αυτό το ευρωπαϊκό γήπεδο και για να το πράξουν αυτό, οφείλουν να ακολουθήσουν τις οδηγίες για πως θα βρεθούν κοντά στην ομάδα.

Δείτε λεπτομέρειες, για τον τρόπο εισόδου στο γήπεδο της Αντβέρπ, απόψε το βράδυ, για τον μεγάλο αγώνα του Europa League.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους που έχουν στην κατοχή τους voucher για τον αποψινό αγώνα πως θα πρέπει να το ανταλλάξουν με εισιτήριο από τις 16:00 έως 16:30 στο σημείο συνάντησης (Rally Point) “Park Spoor Oost” – Antwerp.

Από το σημείο συνάντησης οι φίλαθλοι μας θα μεταφερθούν στο γήπεδο ΜΟΝΟ με πούλμαν και συνοδεία της αστυνομίας. Οποίος φίλαθλός της ομάδας μας δεν έρθει στο σημείο συνάντησης τις ανωτέρω ώρες δεν θα του επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο, επειδή δεν θα επιτρέψει η Βέλγικη αστυνομία να προσεγγίσουν οι φίλαθλοί μας το γήπεδο μεμονωμένα.

Στο γήπεδο εισέρχονται μόνο όσοι έχουν ευρωπαϊκό πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης τελευταίου 6μήνου, το οποίο μπορούν να το ελέγξουν την εγκυρότητά του στην εφαρμογή https://www.covidscan.be/en/

Στο γήπεδο δε θα πωλούνται τρόφιμα και νερό.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ