Ανανεωμένος ο Ολυμπιακός στη Λιβαδειά

Στην... μάχη του κυπέλλου ρίχνεται ο Θρύλος στην Λιβαδειά (01/12, 17:00) για τη φάση των “16” του θεσμού. Ο Πέδρο Μαρτίνς προχώρησε σε πολλές αλλαγές στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι, καθώς άφησε έξω για λόγους ξεκούρασης πολλούς βασικούς παίκτες, ενώ στην αποστολή συμπεριέλαβε και πολλούς παίκτες από την Β’ ομάδα.
Σε αρκετούς από αυτούς αναμένεται να δώσει και μια μεγάλη ευκαιρία να αγωνιστούν με τη φανέλα του Ολυμπιακού και να προσπαθήσουν να... κερδίσουν μια θέση στην ομάδα.
Συγκεκριμένα στην αποστολή των 21 παικτών, οι 11 προέρχονται από την Β’ ομάδα. Αναλυτικά, απο την Β’ ομάδα του Θρύλου είναι οι: Τζολάκης, Καραργύρης, Νίκολιτς, Μπαγκαλιάνης, Αποστολόπουλος, Κίτσος, Σουρλής, Κωστή, Ξενιτίδης, Μαρίνος, Αλγκασίμ Μπα.
Επίσης, στην αποστολή βρίσκεται για πρώτη φορά μετά από 113(!) ημέρες, ο Ρούμπεν Σεμέδο. Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος αμυντικός είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά με τη φανέλα του Ολυμπιακού στις 10 Αυγούστου, κόντρα στην Λουντογκόρετς.
Τέλος, όσον αφορά τους παίκτες που άφησε εκτός ο Πέδρο Μαρτίνς, κυρίως για λόγους ξεκούρασης, αυτοί είναι οι: Βατσλίκ, Λαλά, Σωκράτης, Σισέ, Μπα, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Καρμπόβνικ, Μαντί Καμαρά, Εμβιλά, Αγκιμπού Καμαρά, Βαλμπουενά, Γκάρι Ροντρίγκες, Μασούρας, Ελ Αραμπί.
Ένας άλλος Θρύλος λοιπόν στη Λιβαδειά. Ένας Θρύλος με... “φρέσκα” πόδια και διψασμένος για νίκες και... αποδείξεις! Όλοι θέλουν να δείξουν πως έχουν μια θέση στο ρόστερ. Θα δούμε ωραία πραγματάκια στην Λιβαδειά