ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γλέντι του Ολυμπιακού Β' κόντρα στον ΠΑΟΚ Β' στην πρεμιέρα!

Γλέντι του Ολυμπιακού Β' κόντρα στον ΠΑΟΚ Β' στην πρεμιέρα!

Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος του ΠΑΟΚ σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης αγωνιζόμενος με μεγάλο πάθος και ενέργεια και πήρε μια μεγάλη νίκη στη πρεμιέρα της Super League 2, κερδίζοντας με ανατροπή 3-1 τον ΠΑΟΚ Β’ στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-1 από αυτογκόλ του Καλογερόπουλου στο 13ο λεπτό και από εκεί και πέρα ήταν πολύ καλύτεροι των αντιπάλων τους. Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του με τον Σουρλή να είναι καταπληκτικός και να καθοδηγεί πολύ αποτελεσματικά τις επιθετικές ενέργειες της ομάδας. Εντυπωσιακός ήταν επίσης ο Μπαγκαλιάνης στην άμυνα, ο οποίο δεν αντιμετώπισε κανένα θέμα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Αλγκασίμ Μπα και Μαρίνος ήταν επίσης εντυπωσιακοί και δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην άμυνα του ΠΑΟΚ. Ο Κίτσος ήταν επίσης πολύ κινητικός και σκόρερ του πρώτου τέρματος στο 65ο λεπτό. Το δεύτερο γκολ πέτυχε ο Μπα με πέναλτι στο 71ο λεπτο, ενώ το τελικό 3-1 έγραψε ο Βοΐλης στο 87ο λεπτό.

Οι δύο ομάδες μπήκαν μουδιασμένα στο πρώτο μέρος με τα πρώτα 7 λεπτά της αναμέτρηση να είναι αναγνωριστικά. Ο Ολυμπιακός άρχισε να ανεβάζει ρυθμό και απείλησε στο 8ο λεπτό, όταν ο Κωστή πέρασε δύο άτομα και μπήκε απειλητικά στην περιοχή και κόπηκε από τον Ίνγκασον πριν προλάβει να εκτελέσει.

Ένα λεπτό μετά, ο Καλογερόπουλος έκανε μια σέντρα στην περιοχή, βρίσκοντας τον Μπα ο οποίος δεν πρόλαβε να εκτελέσει και κόπηκε από την άμυνα του ΠΑΟΚ Β’.

Το ματς συνέχισε στο ίδιο τέμπο, ώσπου ήρθε το 13ο λεπτό. Ο Χατζηστραβός έκανε ένα γέμισμα στη περιοχή του Ολυμπιακού Β’, ο Τζολάκης βγήκε μπρος στη μπάλα, δε συνεννοήθηκε με τον Καλογερόπουλο, ο οποίος με μια στραβοκλωτσιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Μετά το 0-1, ο Ολυμπιακός ανέβασε στροφές και πίεζε τον ΠΑΟΚ έως και το τέλος του ημιχρόνου. Ο Κωστή έκανε ατομικές ενέργειες και έβγαζε τον Ολυμπιακό μπροστά δημιουργώντας προοπτικές για ευκαιρίες. Στο 15ο λεπτό συνεργάστηκε με τον Μαρίνο, ο οποίος σούταρε με τη μπάλα να κοντράρει και να απομακρύνεται.

Στο 16ο λεπτό ο Νίκολιτς επιχείρησε μια σέντρα η οποία πέρασε από όλους, χωρίς να απειλήσει. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να διατηρεί τον έλεγχο του αγώνα, και στο 21ο λεπτό έχασε μια μεγάλη ευκαιρία. Ο Ξενιτίδης σέντραρε στην περιοχή, ο Μπα σούταρε με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα, προκλήθηκε μια ένταση στον αγωνιστικό χώρο, ανάμεσα στους παίκτες. Σουρλής και Σαλαμούρας πήραν κίτρινη κάρτα, ενώ στη συνέχεια ενεπλάκησαν και μέλη των επιτελείων των δύο ομάδων, με τον προπονητή τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ, Πετρόπουλο να αποβάλλεται.

Στο 30ο λεπτό ο Αποστολόπουλος επιχείρησε ένα μακρινό σουτ, με τη μπάλα να κοντράρει στους αμυντικούς του ΠΑΟΚ και τους «ερυθρόλευκους» να διαμαρτύρονται για χέρι, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να μην βλέπει κάτι.

Στο 36ο λεπτό ο Αλγκασίμ Μπα υποδέχτηκε τη μπάλα έξω από την περιοχή και επιχείρησε ένα δυνατό σουτ το οποίο μπλόκαρε ο Ταλιχμανίδης. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να διατηρεί τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού, με τον Μπαγκαλιάνη στο 38ο λεπτό να βρίσκει καταπληκτικά τον Αποστολόπουλο, ο οποίος γεμίζει στη περιοχή, βρίσκει τον Μπα, με τον τελευταίο να μπερδεύεται και να χάνει τη μπάλα.

Την πρώτη τελική του ΠΑΟΚ έκανε ο Καλουτσικίδης στο 44ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν και σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον Τζολάκη να μπλοκάρει σταθερά. Το ημίχρονο έληξε με τον ΠΑΟΚ να προηγείται με 0-1, σκορ το οποίο δεν δείχνει την πραγματική εικόνα του αγώνα. Ο Ολυμπιακός είχε 6 τελικές στο πρώτο μέρος, ενώ ο ΠΑΟΚ μόλις 1.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και πίεσε ασταμάτητα τον ΠΑΟΚ δημιουργώντας συνέχεια ευκαιρίες. Στο 50ο λεπτό ο Γιαξής έκανε χέρι μες στη περιοχή με τον διαιτητή της αναμέτρησης να μη καταλογίζει πέναλτι για τον Ολυμπιακό. Στο 53ο λεπτό ο Ολυμπιακός έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Μπαγκαλιάνη να βρίσκει τον Μπα με κεφαλιά, ο οποίος δεν φτάνει τη μπάλα για λίγο.

Στο 61ο λεπτό ο Σουρλής πήρε τη κεφαλιά από την σέντρα του Κωστή, με τη μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ, για να έρθει δύο λεπτά αργότερα μια ακόμη μεγάλη φάση για την ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα, με τον Μαρίνο να μπαίνει στη περιοχή, περνάει τον αντίπαλο του και σουτάρει με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Στο 65ο λεπτό ήρθε αυτό που έψαχνε ο Ολυμπιακός σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Ο Σουρλής έκανε μια τρομερή επέλαση, έδωσε τη μπάλα στον Κίτσο ο οποίος πέρασε τον αντίπαλο του, έκανε το γύρισμα με τη μπάλα να κοντράρει στον Καλουτσικίδη και να καταλήγει στα δίχτυα του Ταλιχμανίδη κάνοντας το 1-1.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει αδιάκοπα τον ΠΑΟΚ για να πετύχει το γκολ της ανατροπής, το οποίο άξιζε. Έτσι, στο 70ο λεπτό Κίτσος και Μαρίνος συνεργάστηκαν άψογα, με τον πρώτο να βρίσκει τον Αλγκασίμ Μπα. Αυτός τσίμπησε τη μπάλα και ανατράπηκε από τον Κουλιεράκη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος, και στο 71ο λεπτό έκανε το 2-1 νικώντας τον Ταλιχμανίδη.

Ο Θρύλος συνέχισε να πιέζει και ήταν καθολικά ανώτερος του ΠΑΟΚ. Στο 83ο λεπτό ο διαιτητής χάρισε την κόκκινη κάρτα στο αντιαθλητικό χτύπημα του Αποστολόπουλο πάνω στον Μαρίνο. Ο 30χρονος μπακ του ΠΑΟΚ χτύπησε δυνατά τον Μαρίνο, χωρίς να κυνηγάει τη μπάλα, με τον διαιτητή να του δίνει κίτρινη.

Στο 86ο λεπτό ο Βοΐλης πέρασε στο γήπεδο στη θέση του Μπα. Ένα λεπτό αργότερα κυνήγησε την βαθιά μπαλιά του Καλογερόπουλου, τσίμπησε τη μπάλα και νίκησε τον Ταλιχμανίδη, γράφοντας το 3-1. Πέτυχε το γκολ 1 μόλις λεπτό μετά την είσοδο του στον αγώνα και στην πρώτη του επαφή. Ο Ολυμπιακός πήρε αυτό που άξιζε από το παιχνίδι, παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο για όλη τη διάρκεια του αγώνα και ήταν καθολικά ανώτερος από τον αντίπαλο του.

 

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Μπαγκαλιάνης, Καλογερόπουλος, Νίκολιτς, Αποστολόπουλος, Ξενιτίδης, Κωστή (82’ Σαπουντζής), Σουρλής (90’ Ντόι), Κίτσος, Μαρίνος (90’ Λιάτσος), Μπα (86’ Βοΐλης).

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Τσαούσης (76’ Φασίδης), Καλουτσικίδης, Ίνγκασον (66’ Αποστολόπουλος), Κουλιεράκης, Ουεντραόγκο, Σαλαμούρας (46’ Γιαξής), Χατζηστραβός, Τζίμας (67’ Παναγιώτου), Γαϊτανίδης, Πανίδης (58’ Γκορντεζιάνι).

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ