ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στροφή τώρα, ΜΟΝΟ το ντέρμπι υπάρχει!

Στροφή τώρα, ΜΟΝΟ το ντέρμπι υπάρχει!

Τελειώνουμε και τον καλό «πελάτη», το βράδυ της Κυριακής και προχωράμε! Απλά τα πράγματα. Δεν έχουμε χρόνο να μείνουμε άλλο στην Πέμπτη και στο τεράστιο διπλό στο «Σουκρού Σαράτσογλου». Τέλος αυτό, πάει. Έγινε, το ζήσαμε, το χαρήκαμε, το πανηγυρίσαμε, προχωράμε! Στροφή τώρα, ΜΟΝΟ το ντέρμπι υπάρχει! Στροφή σε περιβάλλον Σούπερ Λιγκ. Και… κάτι παραπάνω. Στροφή σε περιβάλλον ΝΤΕΡΜΠΙ.

Ειδικές οι συνθήκες ενός τέτοιου αγώνα. Δεν είναι… απλό ματς. Θέλει «κάτι παραπάνω». Θέλει μεγαλύτερη προσοχή. Θέλει μεγαλύτερη συγκέντρωση. Θέλει μεγαλύτερη προσήλωση. Θέλει μεγαλύτερη θέληση. Θέλει μεγαλύτερο πάθος. Θέλει μεγαλύτερη διάθεση για ΝΙΚΗ! Για να βάλει ο Ολυμπιακός «από κάτω» τον καλό του «πελάτη» και να βγει νικητής!

Ο Ολυμπιακός έχει το μομέντουμ, έχει την ποιότητα, έχει την αξία και την ικανότητα. Έχει το κίνητρο, έχει την έδρα, έχει τον κόσμο στο πλευρό του. Έχει την πύρινη λάβα στο πλευρό του, τον λαό του Θρύλου… Και έχει και την ομάδα, για να δείξει ΞΑΝΑ στον ΠΑΟ, ότι ΕΔΩ είναι Πειραιάς!

Τέλος τώρα η Φενέρ. Σαν να μην… έγινε, που λέμε. Το κεφάλι χαμηλά, τα πόδια στη Γη, το μυαλό στο ντέρμπι και στο πως θα κατακτηθεί η νίκη. Τίποτε άλλο δεν έχει σημασία τώρα. Τίποτε άλλο δεν μετράει. Ο κόσμος του Ολυμπιακού «απαιτεί» τη νίκη, επί του Παναθηναϊκού. Ο ίδιος ο οργανισμός του Θρύλου απαιτεί νίκη επί του Παναθηναϊκού. Η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες, την επιτάσσει!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ