ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εστιάζει στον Γκιλμπέρ και προχωρά

Εστιάζει στον Γκιλμπέρ και προχωρά

Ο Ολυμπιακός έχει… λοκάρει επάνω στον Φρεντερίκ Γκιλμπέρ και θέλει να τελειώνει σήμερα, με το θέμα αυτό. Ο Ολυμπιακός κοιτάζει να κλείσει, ακόμη και εντός της ημέρας, το θέμα δεξιός μπακ, με τον ποδοσφαιριστή της Άστον Βίλα να είναι στο προσκήνιο. Δεν είναι, βεβαίως, ο μόνος παίκτης, με τον οποίο ο Ολυμπιακός μπορεί να προχωρήσει, καλύπτοντας τη θέση, στην οποία ο Μαρτίνς κρίνει ότι η ομάδα του χρειάζεται τόνωση. Ο Γκιλμπέρ είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, με εμπειρία, ένας ακραίος μπακ με επιθετικές και αμυντικές αρετές, τον οποίο το σκάουτινγκ του Θρύλου έχει ξεχωρίσει και η Διοίκηση προχωρά.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει… συμμάχους, στην υπόθεση, αλλά το παλεύει… Ο ποδοσφαιριστής δεν είναι πεπεισμένος ότι η Ελλάδα είναι ο ιδανικός προορισμός, για τη συνέχεια της καριέρας του. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός από μόνος του, ως όνομα, είναι δελεαστικός. Και αυτό ισορροπεί λιγάκι τα πράγματα. Ο Γκιλμπέρ έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στην πατρίδα του, με αποτέλεσμα αυτό να δυσκολεύει το θέμα. Όπως και ότι ο Γκιλμπέρ έχει συμβόλαιο με την Άστον Βίλα, μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Ακόμη και αν δεν υπολογίζεται, εκεί, αυτό είναι εμπόδιο.

Όπως και να ‘χει, το θέμα αναμένεται σήμερα να έχει εξελίξεις σοβαρές. Προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση. Και αν ο Ολυμπιακός δεν καταφέρει να βάλει τον παίκτη στο αεροπλάνο για την Αθήνα, θα ενεργοποιήσει τις εναλλακτικές του.

** Η φωτογραφία είναι από τη σελίδα του ποδοσφαιριστή στο Facebook.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ