ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ρεβάνς στο Μπακού: Δεν χρειάζεται «μαγικά κόλπα»

Ρεβάνς στο Μπακού: Δεν χρειάζεται «μαγικά κόλπα»

Ο Ολυμπιακός είναι μπροστά σε μία μεγάλη πρόκληση. Έχει να πάει στο Αζερμπαϊτζάν, να κάνει ένα δύσκολο ταξίδι και να πάει στο Μπακού, να καταφέρει να τελειώσει τη δουλειά που άρχισε στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Ο Θρύλος πήρε το προβάδισμα, με το γκολ του Μαντί Καμαρά, επί της Νέφτσι, αλλά πλέον καλείται, εν μέσω δυσκολιών και απουσιών, να πάρει αυτό το προβάδισμα και να το ισχυροποιήσει, με μία καλή εμφάνιση και μια νίκη και εκτός έδρας.

Τα προβλήματα δεν λείπουν, είναι πολλά και διαφορετικά και οποιαδήποτε άλλη ομάδα, στη θέση του Ολυμπιακού, είναι δεδομένο ότι θα λύγιζε… Όχι όμως ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει μάθει να δουλεύει εν μέσω δυσκολιών και προβλημάτων. Αρκεί να θυμηθεί κανείς πως βγήκε πιο δυνατός, έχοντας χάσει τον Φορτούνη, το καλοκαίρι του ’19. Και πως βγήκε πιο δυνατός πέρυσι, όταν είχε χάσει Ελ Αραμπί, Χασάν και όχι μόνο, από τον κορονοϊό.

Ο Ολυμπιακός έχει μια μοναδική ικανότητα να ξεπερνάει τα προβλήματα. Να τα αφήνει πίσω του και να βγαίνει πιο δυνατός, μέσα από αυτά. Να προχωράει και να φτάνει στον στόχο του. Είναι το «μπόλιασμα» που κάνει ο ίδιος ο Μαρτίνς, στην ομάδα, η οποία είναι δουλεμένη και σωστά δομημένη, σε όλα τα επίπεδα. Δεν χρειάζεται «μαγικά κόλπα» και δεν χρειάζεται «θαύματα», για να ξεπεράσει τα προβλήματα που έχει. Είναι μία ομάδα δουλεμένη σωστά και άρτια και η «χημεία» της είναι εκείνη που την ωθεί να ξεπερνάει τα προβλήματα και τις απουσίες που έχει.

Το ίδιο αναμένεται να κάνει και τώρα και να ξεπεράσει το εμπόδιο της Νέφτσι, το οποίο ορθώνεται μπροστά του. Ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να συνεχίσει τον δρόμο του, προς τους ομίλους του Champions League, αλλά για να το κάνει, οφείλει να είναι «Θρύλος» και στο Μπακού. Και αυτό θα κάνει.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ