ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ισπανοί: «Πιέζει ο Ολυμπιακός για Λόπες»

Ισπανοί: «Πιέζει ο Ολυμπιακός για Λόπες»

Συνεχίζουν να γράφουν στο εξωτερικό, για την πίεση που ασκεί ο Ολυμπιακός στη Σεβίλλη, για να πάρει τον Ρόνι Λόπες. Ο Πορτογάλος, γεννημένος στη Βραζιλία ποδοσφαιριστής, αρέσει στον Πέδρο Μαρτίνς και αποτελεί πρωτεύοντα στόχο, για να ενισχύσει ο Ολυμπιακός τη μεσοεπιθετική γραμμή του και δη τα άκρα του. Ο Ρόνι Λόπες είναι μία δύσκολη περίπτωση, αλλά στο εξωτερικό και δη στην Ισπανία, αναφέρουν ότι το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού είναι σοβαρό και πως η υπόθεση πηγαίνει καλά.

Ο Λόπες δείχνει να καλύπτεται οικονομικά, από την προσφορά της Μπενφίκα, η οποία προβάλλει ως βασικός αντίπαλος του Ολυμπιακού, στο κυνήγι του ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, η «χρυσή τομή», ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν έχει ακόμη βρεθεί. Ο Ολυμπιακός κάνει, από την πλευρά του, τις δικές του συζητήσεις με τη Σεβίλλη, ενεργά και σοβαρά. Κάτι που εκτιμάται, από πλευράς Ανδαλουσιανών. Και γι’ αυτό και συζητούν με τον Θρύλο.

Ο Λόπες παραμένει μία δύσκολη περίπτωση. Και λόγω των οικονομικών δεδομένων, τα οποία για Ελλάδα, μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να «παλέψει». Αλλά και λόγω του ανταγωνισμού, τον οποίο οι Πειραιώτες βρίσκουν μπροστά τους, στη συγκεκριμένη υπόθεση.

** Η φωτό είναι από τη σελίδα του ποδοσφαιριστή στο Facebook.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ