Γάλλοι: Γράφουν για Καμαρά και Μαρσέιγ, Νις

Επανέρχεται δυνατά στο προσκήνιο το όνομα του Μαντί Καμαρά. Ο μέσος του Ολυμπιακού είναι ένα από τα πιο «καυτά» μεταγραφικά ονόματα του Συλλόγου, αυτή τη στιγμή. Και όπως είναι λογικό, το όνομά του «παίζει» δυνατά στο εξωτερικό και αναφέρεται αρκετά συχνά, σε δημοσιεύματα, από το εξωτερικό. Ένα νέο, το οποίο έρχεται από τη Γαλλία, εμπλέκει το όνομα του Μαντί, με τη Μαρσέιγ και τη Νις. Ο νεαρός μέσος από τη Γουινέα φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο των δύο γαλλικών ομάδων. Τουλάχιστον στη θεωρία. Γιατί στην πράξη, το πράγμα δεν… στέκει και πολύ.
Για ποιο λόγο; Γιατί στο δημοσίευμα του sport.fr, από τη Γαλλία, αναφέρεται ότι καμία από τις δύο ομάδες δεν πρόκειται να πάει σε διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων, στην προσπάθειά τους να κάνουν δικό τους τον παίκτη. Γεγονός το οποίο αυτομάτως ωθεί την υπόθεση σε… άκυρο. Ο Ολυμπιακός δεν υπάρχει περίπτωση να καθίσει καν στο τραπέζι και να συζητήσει, με τέτοια οικονομικά δεδομένα. Με τέτοιους όρους.
Το πιο «δυνατό» μεταγραφικό του όνομα, ο Ολυμπιακός δεν υπάρχει περίπτωση να το παραχωρήσει με μονοψήφιο αριθμό εκατομμυρίων. Είναι σαφές αυτό. Από εκεί και πέρα, προτάσεις μπορούν να έρθουν, αλλά φυσικά αν δεν ικανοποιούν τον Ολυμπιακό, τίποτα δεν θα προχωρήσει. Και ο Μαντί θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα των Πειραιωτών. Παραχώρηση θα γίνει μόνο με υψηλό αντίτιμο.