ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το πήρε από το πρώτο

Το πήρε από το πρώτο

Με το 2-0 επί της Κραϊόβα ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός τα φιλικά επί αυστριακού εδάφους. Ο Βαλμπουενά στο 9’ με πέναλτι και ο Εμβιλά στο 45’ με πλασέ πέτυχαν τα γκολ του Θρύλου που είχε και δοκάρι με τον Χασάν στο 44’. Ο Κρίστινσον απέκρουσε πέναλτι στο 47’.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 9’ με το πέναλτι του Βαλμπουενά, φάση που ξεκίνησε ο Ραντζέλοβιτς με το κλέψιμο και το κερδισμένο πέναλτι. Ο Γάλλος μέσος ήταν ο δημιουργός στο 2-0, μιας και μετά το κόρνερ που εκτέλεσε, ο Εμβιλά στο δεύτερο δοκάρι πλάσαρε εύστοχα. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν κι άλλες καλές στιγμές, όπως στο 13’ με το σουτ του Βαλμπουενά, στο 15’ με την ωραία προσπάθεια του Σουρλή, στο 16’ με το τετ α τετ του Κούντε. Μάλιστα, ακριβώς πριν το δεύτερο δοκάρι, ο Χασάν είχε τρομερή ενέργεια και σουτ στο δοκάρι, στο 44’.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε αρκετά. Η Κραϊόβα κέρδισε πέναλτι στο 47’ αλλά ο Κρίστινσον απέκρουσε την εκτέλεση του Νίστορ, ενώ στο 49’ είχε πολύ καλή στιγμή με το άστοχο σουτ του Κόλιτς. Ο Ολυμπιακός απείλησε στο 69’ με τη σέντρα του Ραντζέλοβιτς και την κεφαλιά του Χασάν, αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ. Επίσης, στο 77’, μετά τη σέντρα του νεαρού Σαπουντζή, ο Χασάν δεν έπιασε καλά την κεφαλιά. Ο Βρουσάι είχε τεράστια ευκαιρία στο 85’ όταν με πλασέ από κοντά σημάδεψε τον τερματοφύλακα. Αυτό το 2-0 έμεινε ως το τέλος και ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τα φιλικά του επί αυστριακού εδάφους.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Κρίστινσον (67’ Σα), Λαλά, Παπαδόπουλος (46’ Καλογερόπουλος), Σεμέδο, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Σουρλής, Κούντε (55’ Βρουσάι), Βαλμπουενά (67’ Σαπουντζής), Ραντζέλοβιτς, Χασάν.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ