ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Να το και το 3-4-3

Να το και το 3-4-3

Σας γράφαμε προ ημερών για το 4-3-3, το οποίο δείχνει να κερδίζει ξανά πόντους, στην προτίμηση του Πέδρο Μαρτίνς. Λογικό, αφού του λείπουν και δύο στόπερ, στην προετοιμασία αυτή. Σισέ και Μπα δεν συμμετέχουν, ο ένας αναρρώνοντας από τραυματισμό και ο άλλος ευρισκόμενος εκτός δράσης, λόγω άδειας. Εάν τους είχε και τους δύο στα χέρια του, ο Πέδρο, σίγουρα θα βλέπαμε παραπάνω το 3-4-3, που είδαμε χθες Παρασκευή, για ένα δεκάλεπτο, στο φιλικό με την ΟΥΦΑ.

Ο Μαρτίνς το έκανε για λίγη ώρα στο ματς με τη ρωσική ομάδα, δείχνοντας ότι δεν το έχει ξεχάσει. Εξάλλου, το δοκίμασε για ένα μεγάλο κομμάτι της περσινής σεζόν, δείχνοντας ότι η ομάδα μπορεί να το υπηρετήσει. Και με επιτυχία. Ήταν δεδομένο ότι κάποια κομμάτια του «παζλ» της ομάδας χρειάζονταν «αναβάθμιση» για να δουλέψει καλύτερα το 3-4-3, αλλά και μία συνοχή, την οποία η ομάδα χρειαζόταν και λίγη τύχη, για να αποκτήσει. Τύχη για να μην έχει ελλείψεις, από τραυματισμούς κλπ..

Και όμως ο Μαρτίνς δείχνει να μην έχει βγάλει τελείως από το μυαλό του, το 3-4-3. Και σίγουρα, όταν με το καλό επιστρέψει και ο Ουσεϊνού Μπα, αλλά και μπει στην «εξίσωση» ο Σισέ, θα το δούμε ξανά περισσότερο. Ειδικά σε ματς που θα απαιτούν μεγαλύτερη προσοχή πίσω. Και «σφιχτή» τακτική προσέγγιση.

Συνολικά ο Μαρτίνς έχει αρκετά στο μυαλό του και δεν εγκαταλείπει κανένα από τα πλάνα του.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ