ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ανακοινώνει εισιτήρια διαρκείας ο Θρύλος!

Ανακοινώνει εισιτήρια διαρκείας ο Θρύλος!

Από την 1η Μαρτίου του 2020 ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει να βρεθεί στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Από εκείνο το ματς με τον Παναιτωλικό, κατά το οποίο ο Θρύλος είχε επικρατήσει, για τη Σούπερ Λιγκ. Μοιάζει να έχουν περάσει… 100 χρόνια! Και όμως, είναι μόλις ένας χρόνος και κάτι. Μόλις;! Μα, τι λέμε; Και μία εβδομάδα να περάσει, χωρίς να δούμε Θρύλο, είναι ΠΟΛΥ! Αλλά όλα αυτά αναμένεται, πλέον, να αλλάξουν!

Ανακοινώνει εισιτήρια διαρκείας ο Θρύλος! Η επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο Καραϊσκάκη μοιάζει πλέον πιο κοντά από ποτέ. Το απόγευμα στις 17:00 θα γίνει διαδικτυακή Συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα παρουσιαστεί το αναλυτικό πλάνο επιστροφής του κόσμου στον Ναό.

Οι ειδικοί δίνουν το ΟΚ και φυσικά η επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο αναμένεται να γίνει με περιορισμούς και με προσοχή. Θα τηρηθούν πρωτόκολλα και όλα θα γίνουν με βάση το πλάνο που έχει συζητηθεί ήδη, με τους ειδικούς. Ο Ολυμπιακός απέδειξε, άλλωστε, όλο αυτό τον καιρό, ότι έχει σεβαστεί απόλυτα τους κανόνες για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Τα νέα είναι κάτι περισσότερο από ευχάριστα! Ο Θρύλος αναμένεται να έχει ξανά κοντά του τον κόσμο του. Και όλα αναμένεται να προχωρήσουν με προσοχή, για να γεμίσουν (σε ένα ποσοστό) ξανά οι εξέδρες του γηπέδου του Θρύλου!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ